Hannkah kérdése:
Cisztától lehet mindjárt megjön érzés sok időn keresztül?
Figyelt kérdés
1 hétig tartó mindjárt megjön érzés lehet cisztától? Köszi a válaszokat!!2013. ápr. 18. 06:45
1/2 anonim válasza:
Nekem mikor cisztám volt, sokszor görcsölgettem, igen olyan volt, mintha meg akarna jönni, de nem jött. Rossz érzés volt, sokat fájt a hasam, mikor aztán megjött, az egy megváltás volt és szerencsére a menszivel távozott a cisztám is.
2/2 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert régebben nekem is volt többször is cisztám, késett is a menzi, mindig azt hittem terhes vagyok, de nem... Nekem is görcsölt a hasam, szúrt, fájt stb., de megjön érzés sose volt.
2013. ápr. 18. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!