Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szurkáló érzés, pozitiv teszt...

Szurkáló érzés, pozitiv teszt mi lehet ez? Többi lennt

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne hogy most21.én kellett volna megjönnie a mensimnek,5napja késett,ma reggel x epillel teszteltem és nem erőssen de kimutatta a 2.csikot:) viszont néha a baloldalt lennt hol erős hol gyenge szurkáló vagy épp feszülő érzéseket érzek:(:/ ez mi lehet?!Nemtudom h van-e baba,mert hallottam h a tesztek mást is kimutathatnak remélem nincsbaj?!SOS kérek minden normális válaszolót segítsen még csak első babát várjuk(remélem):)
2013. márc. 25. 12:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szia!Nyugodj meg!Ez a szurkáló,feszítő érzés természetes,nyúlnak a méhszalagok.Egy ideig még érezni fogod.:)Én 9+4 hkm vagyok,és még mindig szurkál és feszít.:)Úgyhogy nyugi!Gratulálok!Boldog babavárást!:)
2013. márc. 25. 12:08
 2/18 anonim ***** válasza:
nyugi, lesz rosszabb is:D nekem néha baromira göcsölt, igaz, 5 perc múlva semmi bajom nem volt, most csak baromi hányingerem van:)) minden normális, amíg nem görcsölsz folyamatosan úgy, hogy összeroskadsz, nem vérzel, nem "barnázol"!
2013. márc. 25. 12:10
 3/18 A kérdező kommentje:
Háth köszi szépen de ez olyan rossz néha mert csak az1ik oladlt:/ valamint mikor anno felfáztam is szoktam ilyesmit érezni bár ak a derekam is fájt most aznem,csak ez a szurkálás néha feszülés zsibbadás nemistudom:$ Amugy neked is boldog babavárást:)
2013. márc. 25. 12:11
 4/18 anonim ***** válasza:
Megnyugodhat, hogy ez a baba miatt van. És igaz, hogy lesz még rosszabb is, de nemsoká el fog múlni a szurkálás. Én most 31 hetes vagyok és olyan izomlázszerű fájdalmat érzek a medencémben két napja, hogy alig bírok megmozdulni, felállni, sétálni... szóval lesz még rosszabb is :-)
2013. márc. 25. 12:14
 5/18 anonim ***** válasza:

Az elején természetes,mert ahonnan kiszabadul a tüsző,ott termelődik a sárgahormon:))

Utána szépen lassan elmulik:)

Neked ez most fáj és rossz,én meg pont azt szeretném,hogy fájjon és legyen rossz:)))

Érdekes,nem?

Csak én már 40+2 hkm vagyok és azért:)))

De nyugi,ez természetes,el fog mulni:)

2013. márc. 25. 12:15
 6/18 anonim ***** válasza:
nem akarlak megijeszteni de méhen kívüli is lehet a terhesség. Azért szerintem minél előbb menj el dokihoz hogy megnézze jó helyen van e a baba!
2013. márc. 25. 12:43
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de dokihoz még nemigazán akarok elmnenni hiszen sok ismimnek ugy ment el a baba h megpiszkálták korán:/ én nemszeretnék bajt!Nemtudom mit tegyek..ha február21-től26ig voltmeg akkor 5hetes lehetek?Aj fogalmam nincs mikor menjek igy dokihoz reggel elvégzek még1tesztet,de am ez a szurkáló feszülő érzés nem korai még???
2013. márc. 25. 13:00
 8/18 anonim ***** válasza:

Én is elmentem dokihoz amugy,pont azért mert fájdogált a hasam,4-5 hetes lehettem!

Nem vizsgált meg a doki,csak egy uh-t csinált,ott látta a petezsákot,szivhang még nem volt,de tudatosult bennem hgy jó helyen van,amugy én is azért mentem el hogy biztos méhen belül van-e:)

De nekem is csak egy oldalt fájt meg szurt:)

40+2hkm

2013. márc. 25. 13:30
 9/18 A kérdező kommentje:
háthjó,ma kérek 1időpontot,reggel még1et tesztelek:) de remélem h minden rendben van:$ mert ezek az érzések meg ez a hülye hányinger is:/nemtuljó
2013. márc. 25. 13:50
 10/18 anonim ***** válasza:

4 hetes+4 napos terhes vagy ma,ha febr. 21-én volt az utolsó menszid első napja.:)Én 4+6 hkm voltam,amikor bementem az ügyeletre,mert rózsaszínes folyásom volt.Megvizsgáltak,és bár még sok mindent nem lehetett látni,de legalább azt már tudtam,hogy méhen belüli a terhesség.:)Minden rendben volt,de azért a biztonság kedvéért írtak fel Duphastont.Szerintem nyugodtan elmehetsz dokihoz.:)

Amúgy köszönöm a gratulációt!:)

(első válaszoló voltam)

2013. márc. 25. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!