Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szurkáló érzés, pozitiv teszt...

Szurkáló érzés, pozitiv teszt mi lehet ez? Többi lennt

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne hogy most21.én kellett volna megjönnie a mensimnek,5napja késett,ma reggel x epillel teszteltem és nem erőssen de kimutatta a 2.csikot:) viszont néha a baloldalt lennt hol erős hol gyenge szurkáló vagy épp feszülő érzéseket érzek:(:/ ez mi lehet?!Nemtudom h van-e baba,mert hallottam h a tesztek mást is kimutathatnak remélem nincsbaj?!SOS kérek minden normális válaszolót segítsen még csak első babát várjuk(remélem):)
2013. márc. 25. 12:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nm:) és persze énis kértem most időpontot,csak összevagyok zavarodva:/ hiszen ha valóban baba van akkor mégis csak első:) és ez a szokatlan szinte folyton szuró már szinte zsibbadó érzés a hasamnál lennt eléggé zavar meg a fejszédülés és a hányiger amit legjobban utálok:S És h sokat voltam felfázós mert sajnos könnyen felfázok:( ezért is félek..:S
2013. márc. 25. 14:02
 12/18 anonim ***** válasza:

Minden rendben van,de biztos ami biztos azért menj el:)

Én is teszteltem még utána párat:)

A hányinger engem végig kisért 14 hétig,kösd fel a gatyád:)

Utána jött a többi:)

41hkm

2013. márc. 25. 14:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Mindenképp elmegyek:) csak nagyon nagyon izgulok:( mert nagyon zavar ez a szurka:/ háth köszi remélem kitartok:$
2013. márc. 25. 14:04
 14/18 anonim ***** válasza:
na figyu, elmondtuk 8-an hogy tök normális. ne parázz ennyire, mert állati nehéz 8 hónap vár rád...!!! menj el dokihoz, de addig is NYUGI!!
2013. márc. 25. 14:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Első vagyok!Nekem van már egy 3 éves kisfiam,szóval a kistesót várjuk.A kisfiamnál is émelyegtem(hányni nem hánytam),de most!!!:)Reggeltől-estig émelygek.Szerencsére kijönni most sem jön ki semmi belőlem,bár őszintén szólva lehet jobb lenne,mert megkönnyebbülnék.:DNa de!Ezen túl kell esni!Én mindig azt mondogatom,hogy ez legyen a legnagyobb "bajom".:)Kitartás!:)
2013. márc. 25. 14:09
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát én sok mindent tudnék irni:)

14 hétig émelygés,hányinger,szó szerint pörögtem az ágyba olyan sz..ul voltam:S

Dolgozni alig birtam,mert álomkóros voltam:)

Aztán 1-2 hét pihi,akkor azt hittem nem is vagyok terhes:)

Utána jött csőstől:)

Fájt mindenem,oldalam,bordám,savam annyi lett hogy enni,inni nem bírtam:S

A baba a hugyhólyagomon táncolt:)

Állandóan mensis érzésem volt,görcsöltem stb...

Paráztam mindentől:)

Most meg már elmultam 40 hetes és katasztrófa állapot áll fennt:)

Már aludni se bírok éjjel,ez aztán az áldott állapot:D:D:D:

De túléltem,pedig néha azt mondtam hogy ezt nem lehet,de sikerült:)

Hozzáteszem harmadik baba,a másik kettőnél soha semmi bajom nem volt:))))

Holnap már fekszem be és remélem minél előbb kibujik:))

2013. márc. 25. 14:15
 17/18 A kérdező kommentje:
Uh háth köszi a nyugtatást meg a biztatást:) kissé megnyugodtam,csak fellett hozva a méhenkívüli:/ sajnos tudom h paragép vagyok és sajnos kevés önbizalommal rendelkező pedig értem már el sikereket mégse tudom miért vagyok ilyen nade ezvan:/:D Bizok benne h tényleg nemcsalt a teszt és h baba van,valamint h ninsbaj csak azért is paráztam még mert idehaza azt mdták h hülyeség h ha szurkál a méhemnél v alul mer még nem nő a baba addig ilyen nemlehet:/ tehát ezis1ok volt sajnos a "hisztimre"Bocsi:/ Utolsó kommentelő hajrá mindenben és sok boldogságot:)!!!!
2013. márc. 25. 14:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Mielőtt parázni kezdenél, gondolj arra, hogy az emberiség fennmaradásra a női testnél jobbat és alkalmasabbat még nem talált ki sem a természet, sem más.:)) Szóval a tested most pont azt teszi, amit tennie kell; védi, és folyamatosan növesztgeti a babácskádat. Ennek vannak apróbb-nagyobb kellemetlenségei, de alapjában véve gyönyörű hónapok várnak rád. Tessék ennek örülni, és nem képzelődni, parázni.

Az orvosi vizsgálattal járó "megpiszkálás" egyébként egyetlen egészséges, és életképes terhességre sem jelent semmiféle veszélyt, ahogyan a házasélet sem. Tehát emiatt ne félj orvoshoz menni, nem lesz semmi probléma.

2013. márc. 25. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!