Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció után megfog jönni...

Menstruáció után megfog jönni érzés, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Szeretnénk kisbabát, néhány hónapja próbálkozunk. Elsőre összejött, de utána elment a baba. Utána próbálkoztunk, de semmit nem éreztem menstruáció előtt, de rendesen megjött. Most hogy elmúlt olyan érzésem van, hogy mindjárt meg fog jönni, pedig alig pár napja múlt el a teljesen normális menstruációm. Csináltam a nem várt előtt 5 nappal egy LH tesztet (jóstesztként) ami két csíkos lett.

2013. febr. 14. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Felfázás?
2013. febr. 14. 20:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam, de nem hiszem. Még soha nem voltam felfázva, nem kell gyakran pisilnem. Nincs semmi felfázásra utaló tünet.
2013. febr. 14. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:

sok minden lehet. nekem kétcsíkosak a tesztjeim, az ovu tesztem meg totál nega, szóval erre ne alapozz!

kicsit zavarosak nekem ezek az időpontok amúgy, de inkább én is a felfázásra tippelnék.

2013. febr. 15. 08:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Ugyanígy vagyok most én is. Az biztos, hogy nem felfázás, viszont az is tuti, hogy nem vagyok terhes.

Szakad le a hasam alja, feszül a méhem, és szexelhetnékem van! :-)

Arra gondoltam, hátha most korábban van ovum, akkor szoktak ilyen tüneteim lenni. De reggel mértem hőt, és mivel alacsony, ovu is kizárható... (Már jó ideje nem hőmérőzök, csak a mensi előtti napokban, de volt pár hónap, míg követtem, szóval tudom, mikor milyen szokott lenni.)

Nincs több tippem, mi lehet ez.

2013. febr. 16. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!