Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A "mindjárt megjön" érzés...

A "mindjárt megjön" érzés alatt mit értetek? Pici fájást, vagy tényleg menstruáció szerű fajást?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tényleg olyan volt, mint ha meg akarna jönni, fájt a derekam, az alhasam piciket görcsölt és érzésre is olyan volt ott lent, hogy "nah, most tuti..." aztán mentem mosdóba, és hát semmi. :) Szóval szerintem ez a kifejezés tökéletesen leírja azt az érzést :) Nálam bejött.
2013. jan. 31. 12:35
 2/7 kisbaby44 ***** válasza:
Sziasztok.. :) nekem is ugyan ezek a tüneteim.. én szombatra nem várom..émelygek.. szurkál a hasam .. rettentően fáj a derekam is.. remélem babás vagyok :) tesztet nem akarok csinálni előre mert nem akarok csalódni..a mellemen kidudorodtak az erek tegnap előtt , de most semmi.. nem is tudom olyan mint ha nem lennék egyedül no de majd kiderül :) szurkolok neked és magamnak is :) majd írj , hogy mizu.. mikorra nem várod? :)
2013. jan. 31. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Azok a tünetek, amelyeket a menzesz előtt éreztem mindig, tehát a hasfájás is ilyen jellegű volt, mintha megjönne.
2013. jan. 31. 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Pici :)
2013. jan. 31. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Húú nekem is folyamatosan szúrkál a hasam hétvégére nem várom vasárnapra! Szurkoljunk egymásnak!! :)
2013. jan. 31. 14:20
 6/7 frászkarikaborsó ***** válasza:
Hát ugyanazt az érzést ami máskor a valóban bekövetkező menstruáció előtt jelentkezett. Ha neked sosem volt ilyen és úgy jött a mensi mint derült égből a villám, akkor sztem terhesen sem biztos hogy fogsz bármit érezni.
2013. jan. 31. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet most "egyszerűnek" fogsz gondolni, de én úgy tudom leírni az érzést, mint amikor tényleg odalenn azt érzed, hogy na most buggyan! :) Engem még melegség is elárasztott, teljesen azt hittem hogy megjött. Amikor rohantam a wc-re még sem volt semmi. Nálam ez kb. 2 napig tartott, de akkor intenzíven fél- egy óránként ezt éreztem. Nem voltam görcsölős, úgyhogy ezt akkor sem tapasztaltam, csak a melleim duzzadtak meg jobban mint szoktak a mensi előtt.
2013. jan. 31. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!