Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőmérőzéssel és ciklusvezetéss...

Hőmérőzéssel és ciklusvezetéssel kapcsolatos kérdés? Elolvasnátok?

Figyelt kérdés
Holnap kezdem el vezetni a hőgörbét, holnap lesz a ciklus első napja. Szóval, minden reggel, azonos időben, rögtön felkelés után kell mérni, szájban, digitális hőmérővel?Nem csipogásig, hanem 5 percig?Ha szájban, nyelv alatt mérem, le kell vonni belőle valamennyit??Úgy tudom, itt magasabb a hő!Ha én tudom mikor van peteérésem, akkor is érdemes vezetni a hőgörbét?Kinek mikorra hozta meg az eredményt?
2013. ápr. 16. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, minden reggel, lehetőleg azonos időben, de ébredés után és nem felkelés után, tehát még az ágyban fekve kell mérni. Én digitális lázmérővel mértem nyelv alatt és nem vontam le semmit, de ennek nincs is jelentősége, ha mindig ugyanott méred akkor az lesz a viszonyítási alap. Ja és csipogásig mértem. Párhuzamosan ovulációs tesztet is használtam a ciklus 10. napjától, s láss csodát: 38 évesen az első hónapban sikerült a baba. :) Ha tudod mikor van ovulációd és a kellő időben szeretitek egymást, plusz minden egyéb körülmény OK veletek, akkor hamar skerülni fog. Szurkolok!!!
2013. ápr. 16. 20:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Úgy van ahogy az első mondja! :D

Én nem ovu teszteltem és mivel van már egy 20 hós lányom nem is tudtam mindig azonos időben mérni, de mégis szépen kijött a görbém.

Én is csak csipogáig mértem, 5 percig tuti nem lett volna el a lányom nyugton a reggeli kakaója nélkül! :D

Mindig érdemes vezetni! :D

Tavaly nyáron volt egy korai spontán vetélésem, utána sok sikertelen hónapom. Januárba kezdtem mérni, márciusban már nem jött meg! :D

10+3 hkm

2013. ápr. 16. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!