Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másnál hogyan jelentkeztek a...

Másnál hogyan jelentkeztek a terhességi tünetek? Elolvasnátok?

Figyelt kérdés
Április 3-án volt ovum, együtt is voltunk 2-án és 3-án is, szerencsém van, megérzem a peteérést, nyákom is elég sok van. A hőmérőzés is mutatta, szépen leesett előtte 1 nappal és másnap visszament. Nem érzem az ismerős mensi tüneteket, vagyis már a mensi előtt 1 héttel rámjön a "megjön érzés", most nincs. Viszont fáj a cicim, olyan mintha szurkálnák, inkább a bimbó, és a derekam, ami nagyon, szintén szurkáló érzés, és fel vagyok puffadva.Sokszor azt érzem, hogy hasmenésem lesz, de csak inger... A hőm fent volt tegnap előttig 37, 0 fokon, de tegnapra és mára márcsak 36, 9....ez nem jó, igaz?? Kinél volt hasonló tünet??
2013. ápr. 13. 09:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Ovum nekem is akkor volt, nem homerozok, tunetek egyformak. 1hettel elotte megjon erzes, feszulo cicik, most semmi :) neha kis hasszurka, puffadas :) izgulunk ;) drukkolok kedves kerdezo :)
2013. ápr. 13. 09:49
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

a hőmérőzéshez nem tudok hozzászólni, azt nem csináltam, de én úgy úgy tudom, fent kell maradnia. viszont annyira nem esett le, hogy normális testhőd legyen, ez is megemelkedettnek számít...

a tüneteim nekem pont olyanok voltak, mint a mensinél,kb egy héttel előtte (ahogy mindig) éreztem a szokásos tüneteket. le is mondtam a babáról, mert gondoltam ez megjön.

nekem nem volt soha pontos, egy hét késés mindig belefért. kb 1,5-2 hét múlva a farkaséhség még mindig megvolt, illetve cicifeszülés, és a hasam is úgy szurkált, mintha minden pillanatban meg akarna jönni. gondoltam mostmár biztos megjön majd ma, na majd holnap. semmi.

aztán 2 hetes késénél teszteltem egy pozitívat délután. iszonyatosan gyorsan kijött a tesztcsík, hamarabb, mint ahogy a kontrollcsíkot elérte a vizelet :)

nagyon boldog voltam. a megfog jönni érzés az egész első trimeszter alatt végigkísért engem, mindig félve mentem ki WCre, hogy most tuti megjött...

nekem más tünetem nem volt. végig menses előtti tüneteket produkáltam, semmi hányinger.

most vagyok 28 hetes már :) és kisfiúnk lesz.

neked szorítok, de tudod, nem szabad nagyon túlgörcsölni. csak szeressétek egymást szabadon. nekünk ez vált be. :)

2013. ápr. 13. 10:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát szerintem az a 0,1 fok nem nagy eltérés minuszba, hogy bármi rosszat jelentsen. A tünetek alapján van lehetőség babára és jókor is voltatok együtt! Akkor lassan már meg kellene jönnie, ugye? Szerintem nemvárt napján reggel vagy rá 2-3 napra reggelj tesztelj, akkor már biztosan kimutatja.

Szorítok értetek! :-) Írjátok meg, hogy mi lett? Kíváncsian várom! :-)

2013. ápr. 13. 10:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-)Igen, szerdán kellene megjönnie...csak tényleg az az érdekes, hogy nekem mindig úgy van, hogy jön a megjön érzés, kb 1 hétig, aztán mensi előtti 2-3 napon elmúlik és megjön...most meg még mindig nem érzem azt....megírom, bármi lesz!
2013. ápr. 13. 10:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Drukkolok mindenkinek, hasonló időben volt pém.én egyenlőre semmit sem érzek :):)
2013. ápr. 13. 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:
szintén akkortájt volt ovum, sajna pontosan nem éreztem,mert 4napig fájt a hasam.az 1 napon csináltam ovutesztet majdnem pozi volt, meg a 4iken mert elutaztunk és otthonfelejtettem,az negativ.1én és 3án tudtunk együtt lenni. Most hasszurka van,mintha felfáztam volna de nem hiszem.középen szurkál ami nem pont igy szokott mert az egész szokott.minden más tünet ugyanaz mint mensi elött.hétfön tesztetkek.a mindjárt megjön érzés nekem is el szotjott mulni mielött megjön,még nem mult el.
2013. ápr. 13. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!