Akiknek már van babájuk, vagy terhesek, mik voltak azok a tünetek, amik a nemvárt napjai körül jelentkeztek? Teljesen ugyanazt éreztétek, mint előző hónapokban, amikor meg is jött? Vagy voltak olyan jelek, amit előtte sosem éreztetek?
Nekem az volt, hogy elötte egy nappal olyan furán éreztem megam, igaz, akkor nagyon pörögtem a munkahelyemen, meg nem tudtam enni, már kicsitől is kivoltam. Nem hányingerem volt, hanem tele lettem. Dlutánra már feszülést éreztem az alhasi részen, amikor pedig hazamentem és levettem a melltartóm, akkor majd leszakadtak a melleim. Ilyeneket elötte sosem éreztem. Mondtam is a páromnak, hogy szerintem most sikerült:) Másnap reggel nem jött meg és halvány pozit teszteltem. Csak 1 hét múlva lett jó erős, de rá 2 hétre a dokim közölte,hogy ikreket várok:)
Az elötte lévő, sikertelen hónapokban mindig annyira figyeltem magam,hogy én is mindenféle szurkálásokat meg hasonlókat felfedezni véltem, de azokban a hónapokban nem is sikerült. A sikeres hónapban semmilyen szurkálások nem voltak, ezek voltak az első tüneteim, semmilyen beágyazódásos vérzésem nem volt.
Menses előtt már kb. 1 héttel görcsölgetni szokott a hasam, viszont amikor babás lettem nem volt semmi tünetem, nem fájt semmim és nem éreztem semmit. Ma vagyok 36+6 hetes, és olyan 2-3 napja kezdtem el jóslózni. Eddig semmilyen tünetem nem volt.
Te mikorra nem várod? 1 baba lesz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!