Volt valaki, aki az elmúlt hónapokban ivott cickafark teát, és palástfüvet, és meg lett az erdeménye? Babás lett?
Én ittam, 3 hónapon át, a 3. hónapban lettem terhes. Ez volt a 11. próbálkozós hónapunk. Én is így voltam, pont 8 sikertelen hónap után döntöttem úgy, hogy belevágok, és kipróbálom a teákat, lesz, ami lesz. (féltem, hogy felborítja a ciklusomat, mert előtte volt peteérésem - legalábbis úgy éreztem - és minden hónapban volt menszeszem is.) Végülis úgy döntöttem, egy próbát megér. 3 hónap után abba akartam hagyni, hogy szünetet tartsak (meg el is voltam keseredve - mindenhol azt olvastam, hogy 1. hónapban hatott!), de végülis akkor meglett a hatása :)) Nem mondom, hogy kizárólag ettől, ezt nem fogom már megtudni, de érdekes egybeesés mindenesetre, hogy előtte több, mint fél évig nem sikerült a baba. Ha te is hasonlóképp érzel, hogy segíthet, akkor szerintem veszítenivalód nincs! Majd írj, hogy döntöttél, és persze az eredményről is :))
25 hetes kismama
Ja és sok sikert, ez lemaradt :)))
Előző voltam
Gratulálok kedves válaszoló!olyan jó érzés volt a soraidat olvasni, energiát meritettem, és kifogom probálni.
Mára, holnapra nem várom a menzit, de már görcsöl a hasam, és érzem, hogy meg fog jönni. Még azt szeretném kérdezni, hogy 3 hónapig ittad a cickafarkat ovulációig, és utána a palástfü teát?Mégegyszer gratulálok, és boldog babavárást!!!
Igen, úgy ittam mindig, hogy amikor a menszi elmúlt, illetve már csak barnás volt, akkor kezdtem a cickafark teát, és ovulációig ittam, utána másnap meg már palástfű teát kezdtem. Három cikluson keresztül ittam, itt akartam letenni a teákat, de nem jött meg, pozitívat teszteltem, így még pár napig ittam tovább a palástfű teát.
Nem tudom, neked mennyire pontos a ciklusod, nálam lehet, hogy azért is segített a tea, mert hol 28 hol 35-36 napra jött meg, szóval nem volt soha pontos. Szerintem veszíteni valód nincs, ha úgy érzed, hogy összezavarja az addig jó ciklusodat, akkor hagyd a teákat. Viszont ha minden rendben, akkor igyad nyugodtan, és légy türelmes, ne úgy, mint én :) Én úgy ittam a teákat, hogy reggel éhgyomorra, 1 ek. teafüvet leöntöttem forró vízzel, negyed órát állni hagytam, leszűrtem (figyelve, hogy fémmel ne érintkezzen), és kortyonként ittam, ízesítés nélkül (kibírhatóak). Utána fél óráig nem ettem semmit. Sokféle módszert olvastam, hogy ki hogy issza, én ezt hoztam össze a sok ajánlás alapján.
Sok sikert kívánok Neked a következő ciklustól, és ha van kedved, írj majd, hogy milyenek a teák :)
És köszönöm a gratulációt! :) Remélem, hogy hamarosan Neked is gratulálhatunk! Ha van még bármi kérdésed, írj nyugodtan, akár privátban is!
Előző válaszoló :)
Teszteltem es negativ:(
Akkor mostmár csak várom, hogy megjöjjön, hogy elkezdjem a teákat, egyre rendszertelenebb lett a ciklusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!