Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menszesz első napjától igyam...

Menszesz első napjától igyam a cickafark teát vagy ha már elmúlt?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 12:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia!A cickafarkteát a menzi első napjától kell középidőig inni,onnantól pedig a palástfűteát!
2009. ápr. 29. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem így van! A cickafarkat akkor kell elkezdeni, amikor már elmúlt. ha 4 napig tart, akkor az 5. nap reggelén. Hidd el így van, én így lettem terhes az első teás hónapban:)
2009. ápr. 29. 14:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

"A másodiktól" kérdezném, palástfű teát is ittál félidőtől? Vagy csak cickafarkat? Szedtél mellette folsavat, e-vitamint? Köszönöm a segítséged előre is! :)

És gratulálok Babódhoz!!!

2009. ápr. 29. 14:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a mensi első napjától ittam a cickafarkat, utána a palástfüvet 2-3 hónapig. És az első éles hónapban nekünk is összejött! :):)
2009. ápr. 29. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:
A második válaszolónak üzenem:nem én találtam ki,mert nőgyógyász professzor ajánlotta,mivel az első babámra 3 évet vártam!És ez a módszer nem változott!Különben mindenki úgy issza és onnantól,ahogy akarja,ha már itt tartunk!
2009. ápr. 29. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A második válaszoló vagyok. A tea mellett szedtem femibiont is. De bárhova beírjátok keresőbe a cickafarkat, ki fogja dobni, hogy vérzékenységet okoz, ezért nem lehet menstruáció alatt inni. Azt nem igazán értem, hogy miért kell lepontozni, de ha valaki igy tudja magát kiélni, ahhoz csak gratulálni tudok!

Kérdező, Neked szurkolok nagyon!

2009. ápr. 30. 08:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia Kedves utolsó válaszoló!A cickafarkfűtea nem vérzékenységet okoz,hanem vérbőséget,nem akarok veled vitatkozni,de óriási különbség van a kettő között.És ez nem jelenti azt,hogy jobban fog vérezni,ezért iható a menzi első napjától.Sőt málnalevéltea is mehet mellé középidőig,mert az meg előbbre hozza a peteérést!

Örülök neki,hogy te terhes lettél,sok boldogságot kivánok!

Egy sokgyerekes anyuka.

2009. ápr. 30. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!