Menszesz első napjától igyam a cickafark teát vagy ha már elmúlt?
Köszönöm szépen a válaszokat!
"A másodiktól" kérdezném, palástfű teát is ittál félidőtől? Vagy csak cickafarkat? Szedtél mellette folsavat, e-vitamint? Köszönöm a segítséged előre is! :)
És gratulálok Babódhoz!!!
A második válaszoló vagyok. A tea mellett szedtem femibiont is. De bárhova beírjátok keresőbe a cickafarkat, ki fogja dobni, hogy vérzékenységet okoz, ezért nem lehet menstruáció alatt inni. Azt nem igazán értem, hogy miért kell lepontozni, de ha valaki igy tudja magát kiélni, ahhoz csak gratulálni tudok!
Kérdező, Neked szurkolok nagyon!
Szia Kedves utolsó válaszoló!A cickafarkfűtea nem vérzékenységet okoz,hanem vérbőséget,nem akarok veled vitatkozni,de óriási különbség van a kettő között.És ez nem jelenti azt,hogy jobban fog vérezni,ezért iható a menzi első napjától.Sőt málnalevéltea is mehet mellé középidőig,mert az meg előbbre hozza a peteérést!
Örülök neki,hogy te terhes lettél,sok boldogságot kivánok!
Egy sokgyerekes anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!