Volt valaki, aki az elmúlt hónapokban ivott cickafark teát, és palástfüvet, és meg lett az erdeménye? Babás lett?
Sajnálom, hogy megjött, de remélem, a teák rendbezhozzák Neked is a ciklusodat! Állj hozzá teljesen pozitívan, étkezz egészségesen, én ezekben az időkben próbáltam minél jobban kiiktatni a cukrot, és sokat sütöttem teljes kiőrlésű liszttel pl. Sok-sok gyümölcs, zöldség! És ne feledkezz meg a testmozgásról sem, nem tudom, sportolsz-e, de sokszor az inaktivitás is gondot okoz, és ha valaki elkezd sportolni, tornázni, jó irányú változás következik be. Bár most pont jön a tél, azért próbálj meg mindig pozitív lenni, vidám lenni, gondolj arra, hogy úgyis összejön az a baba, a teák ezt megsegítik.
Várom majd az eredményt, sok sikert az elkövetkező időszakra! Ha gondolod, a párodnak is vehetsz valami vitamint, én anno vettem neki ilyen Bio cink+szeléniumot, bár egy hónapot sem fejezett be vele, mikor babás lettem, így abbahagyta utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!