Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valaki, aki az elmúlt...

Volt valaki, aki az elmúlt hónapokban ivott cickafark teát, és palástfüvet, és meg lett az erdeménye? Babás lett?

Figyelt kérdés
Már 8 honapja probálkozunk a babával, eddig sikertelenül, és szeretném elkezdeni inni a teákat, és kiváncsi lennék, hogy kinek mennyi idő után sikerült?
2012. okt. 12. 12:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha nem jön meg, azért még tesztelj majd, hátha csak később mutatja ki! Ha pedig megjön, akkor tankolj fel teákkal és hajrá-hajrá ;) :)))
2012. okt. 19. 15:57
 12/18 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg, és már nem érzem olyan erősen a görcsoket sem, sőt meg a cici fájasom is türhető tegnap óta, pedig 3 napig elviselhetetlen volt sport melltarto nélkül.Tesztelni csak hétfön fogok legközelebb, ha addig nem jön meg, mivel múlt hónapban elég sokat csalodtam, kb 7 tesztet is csináltam, és elhatároztam, hogy a következőkben nem csinálok ennyit. Türelmesnek kell lennem, lehet, hogy a stressz is közrejátszik, hogy ennyit késik. Majd jelentkezem, ha van valami változás
2012. okt. 20. 12:09
 13/18 A kérdező kommentje:
Hiába próbálok nyugodt lenni, elég nehéz, mind arra gondolok talan valami nőgyógyászati problémám van, de ha igy lenne akkor a mult hónapban észrevette volna a dokim, nem?Én akkor cisztára gyanakodtam, de azt mondta minden rendben van, és irt fel gyógyszert, hogy megjöjjön.
2012. okt. 20. 12:15
 14/18 A kérdező kommentje:
A tegnap délután megjött, a cickát már megvettem, dobozosat, és ha vége a menzinek elkezdek teázni!
2012. okt. 22. 11:25
 15/18 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy megjött, de remélem, a teák rendbezhozzák Neked is a ciklusodat! Állj hozzá teljesen pozitívan, étkezz egészségesen, én ezekben az időkben próbáltam minél jobban kiiktatni a cukrot, és sokat sütöttem teljes kiőrlésű liszttel pl. Sok-sok gyümölcs, zöldség! És ne feledkezz meg a testmozgásról sem, nem tudom, sportolsz-e, de sokszor az inaktivitás is gondot okoz, és ha valaki elkezd sportolni, tornázni, jó irányú változás következik be. Bár most pont jön a tél, azért próbálj meg mindig pozitív lenni, vidám lenni, gondolj arra, hogy úgyis összejön az a baba, a teák ezt megsegítik.

Várom majd az eredményt, sok sikert az elkövetkező időszakra! Ha gondolod, a párodnak is vehetsz valami vitamint, én anno vettem neki ilyen Bio cink+szeléniumot, bár egy hónapot sem fejezett be vele, mikor babás lettem, így abbahagyta utána.

2012. okt. 22. 19:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Arra én is gondoltam, hogy a páromnak is veszek vitamint, 2 hónappal ezelőtt mindketten fogyasztottunk vitamint, és újra ezt fogjuk tenni. Az aviva tornát is letöltőttem, és szeretnék tornázni is, és persze mindenek mellett gyümölcs és zöldségek.Mindenképpen itt fogok jelentkzni kedves válaszolóm.Minden jót kivánok a továbbiakban!Nagyon szépen köszönöm a tanácsaidat, és a törődésed is!
2012. okt. 23. 13:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! Lassan fél éve tetted fel a kérdést, de hátha fel szoktál még ide járni! :) Kipróbáltad a teákat? Hasznosak voltak? Én is most szeretném kipróbálni, és érdekelne kinél hogy használt! Válaszod előre is köszönöm!
2013. márc. 4. 16:32
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen kiprobaltam a teakat, es sajnos csak 1 honapon keresztul ittam, mert a palastfutol rettento hanyingerem volt. De a napokban ujrakezdem csak a palastfu teat, mert rajottem, hogy egy ideje pont tuszorepedes kornyeken van hanyingerem. Es, hogy pozitiv dolgot is irjak, rendbe tette a ciklusom, es meg a gorcseim is elviselhetobbek. Elso sorban azert ittam a teakat, hogy rendbe rakja a menzit, es persze baba miatt is. Sajnos azota sem sikerult teherbeesni, de minden honapban remenykedem. Meg egy dolog, hogy a cickafarkfu utan megereztem a tuszorepedest rendesen, igy tudtam, hogy mikor kell valtani a palastra. Neked rendszeres a menzid, vagy baba miatt akarod inni? Ha rendszeres a menzid, akkor nem nagyon ajanlott a cickafark, sokat olvastam, hogy a rendes menzit belborithatja. Ha meg van kerdesed kerdezz nyugodtan. Szep napot!
2013. márc. 6. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!