Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha már fél éve nem esek...

Ha már fél éve nem esek teherbe, a következő hónapokban mitől sikerülne?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 19:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
Ha eddig nem nyertél a lottón, ezután minek veszel szelvényt?
2012. aug. 2. 19:48
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

#1-nek: tutira van már legalább egy elsőre sikerült, sima terhességből született gyereked... Én nem röhögtem a válaszodon...

A kérdezőnek: voltál bármilyen kivizsgáláson? Megállapítottak valamit? Így kicsit nehéz válaszolni, mert ha pl. hormonális dolgok miatt nem sikerül, akkor annak is meg van a megfelelő kezelési módja,és persze a tapasztalatok is mások, de én is olvastam is pl. cickafark- és palástfű kúráról "zengett csodákat" (és ezt most nem cikizésből írtam így, lehet én is kipróbálom).

2012. aug. 2. 20:01
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

Na igen egyetértek a 2. hozzászólóval szerintem sem hasonlítható a két dolog össze, valószínűleg az abortusz nála a kaparós sorsjegy kategória.

Kedves kérdező! Én is kivizsgálást javasolnék mert nekem 6 hónap próbálkozás után fény derült h magas a prolaktin szintem mára kikezelték és most bizakodóbb lettem!

2012. aug. 2. 20:57
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

Én 6 évet vártam és küszködtem mindenféle vizsgálatokkal, gyógyszerekkel (feleslegesen), mire teljesen véletlen kiderült hogy a TSH(pajzsmirigy) szintem túl magas a babához. Kaptam rá gyógyszert, és két hónap múlva jött a lurkó. :)

Ez egy kis apróság, ami egy sima vérvételből kideríthető.

De ne aggódj, hat hónap még nem sok idő

2012. aug. 2. 21:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egészségesek vagyunk a párommal mégis csak a 7.hónapban sikerült, igaz nem is számoltam a hónapokat akkor csak utólag.
2012. aug. 2. 21:56
 6/15 anonim ***** válasza:
Mennyi volt a TSH-d? Mennyivel estél teherbe? Nálam is volt ilyen
2012. aug. 2. 21:57
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Fél év az ha úgy nézed, csak 6 próbálkozás. Miért ne sikerülhetne, akár a következő hónapban? ;)
2012. aug. 2. 22:31
 8/15 anonim ***** válasza:
80%
Mi 7 hónapja próbálkozunk. Most voltam dokinál, aki megnyugtatott, hogy ez még nem olyan sok idő, hogy kétségbe kelljen esni amiatt, hogy még nem sikerült. Egyenlőre csak hormonvizsgálatot kért. Ő azt tanácsolta nem kell rágörcsölni a dolgokra. Azt mondta, hogy komolyabb kivizsgálásokat csak 1 év után csinálnak.
2012. aug. 3. 07:07
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia!

8 hónap után elmentem nődokihoz, azt hazudtam, hogy 1 éve próbálkozunk. Hormonvizsgálat=magas prolaktin, alacsony progeszteron, magas tsh.

Kaptam kettő gyógyszert, két hónap alatt rendbejöttek az értékeim, mellette elkezdtem szedni a barátcserjét, 45 napos ciklusokból 28 naposak lette, jött az első Clostis hónap, mellette napi 400mg E vitamin és végre sikerült. 1 év. 5hetes kismama vagyok.

Irány a doki, hazudj te is neki, hidd el fél éven belül neked is sikerülni fog. Sok sikert!

2012. aug. 3. 09:31
 10/15 anonim ***** válasza:

6 hónapba sikerült egy hónapos müvi ciklus után

11h 1napos

2012. aug. 3. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!