Ha már fél éve nem esek teherbe, a következő hónapokban mitől sikerülne?
#1-nek: tutira van már legalább egy elsőre sikerült, sima terhességből született gyereked... Én nem röhögtem a válaszodon...
A kérdezőnek: voltál bármilyen kivizsgáláson? Megállapítottak valamit? Így kicsit nehéz válaszolni, mert ha pl. hormonális dolgok miatt nem sikerül, akkor annak is meg van a megfelelő kezelési módja,és persze a tapasztalatok is mások, de én is olvastam is pl. cickafark- és palástfű kúráról "zengett csodákat" (és ezt most nem cikizésből írtam így, lehet én is kipróbálom).
Na igen egyetértek a 2. hozzászólóval szerintem sem hasonlítható a két dolog össze, valószínűleg az abortusz nála a kaparós sorsjegy kategória.
Kedves kérdező! Én is kivizsgálást javasolnék mert nekem 6 hónap próbálkozás után fény derült h magas a prolaktin szintem mára kikezelték és most bizakodóbb lettem!
Én 6 évet vártam és küszködtem mindenféle vizsgálatokkal, gyógyszerekkel (feleslegesen), mire teljesen véletlen kiderült hogy a TSH(pajzsmirigy) szintem túl magas a babához. Kaptam rá gyógyszert, és két hónap múlva jött a lurkó. :)
Ez egy kis apróság, ami egy sima vérvételből kideríthető.
De ne aggódj, hat hónap még nem sok idő
Szia!
8 hónap után elmentem nődokihoz, azt hazudtam, hogy 1 éve próbálkozunk. Hormonvizsgálat=magas prolaktin, alacsony progeszteron, magas tsh.
Kaptam kettő gyógyszert, két hónap alatt rendbejöttek az értékeim, mellette elkezdtem szedni a barátcserjét, 45 napos ciklusokból 28 naposak lette, jött az első Clostis hónap, mellette napi 400mg E vitamin és végre sikerült. 1 év. 5hetes kismama vagyok.
Irány a doki, hazudj te is neki, hidd el fél éven belül neked is sikerülni fog. Sok sikert!
6 hónapba sikerült egy hónapos müvi ciklus után
11h 1napos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!