Ha már fél éve nem esek teherbe, a következő hónapokban mitől sikerülne?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 19:45
11/15 anonim válasza:
nekem is 6 honap után sikerült az elsö kisbaba,addig "rá voltam görcsölve"amit nem szabad.Vettem ovulácios tesztet ami kimutatja a peteérést,most így a második kisbabámat várom.20hkm
12/15 anonim válasza:
Nekem pont a 12. hónapban sikerült!! Szerintem még ezt is normálisnak mondható! Van egy csomó olyan egészséges pár akiket teljesen kivizsgáltak és nem találtak semmit még se jön össze évekig! Majd egyszer elfelejtik a dolgot és láss csodát összejön!
13/15 anonim válasza:
# vagyok: ismerek én is ilyen párt, akik 6-7 évig próbálkoztak, a hormon stimulálástól az inszem-ig minden megvolt, és nem akart nekik összejönni, egy vagyont elköltöttek gyógyszerekre, orvosokra, aztán egyszercsak elegük lett, elkönyvelték, hogy már nem lesz gyerekük soha, örökbefogadni nem akartak. Megbeszélték, hogy nem próbálkoznak többet, elmentek nyaralni valahova, rá 1 hónapra kiderült, terhes. Azóta is boldogok a kislányukkal!!
14/15 anonim válasza:
Bocs előző vagyok: szóval nem rágörcsölni!!!!
15/15 anonim válasza:
azta de béna vagyok: az előző és az az előtti is #2-es voltam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!