Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elolvasnátok, fontos?!

Elolvasnátok, fontos?!

Figyelt kérdés
30 éves vagyok. Nem vagyok szűz, de épphogy csak elvesztettem, soha nem éltem "aktív" sexuális életet.Nincs velem "semmi baj" normális vagyok, nem vagyok prűd...egyszerűen nem találtam olyan pasit, aki felkeltette az érdeklődésemet.Most megismerkedtem egy férfival, azt hiszem ő az igazi...még nem mertem neki elmondani, hogy igazából ez nekem kimaradt!Azért írok ebbe a rovatba, mert természetesen nagyon szeretnék már kisbabát, az anyagi feltételek megvannak...szerintetek az, hogy nem éltem a 20-30 éveim között aktívan sexuális életet befolyásolhatja a terherbeesést??Amúgy egészséges vagyok, járok nőgyógyászhoz, minden rendben van!
2012. okt. 7. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem befolyásolja, nyugodj meg. És nem is érezd magad furcsának emiatt.
2012. okt. 7. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:
sztem nincs semmi köze hozzá :) nyugodtan próbálkozzatok
2012. okt. 7. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Akkor mond meg neki, és megtudod, h ő-e az igazi? Ha nem, majd húzza a száját, és keresi a kifogásokat h együtt legyetek, sétáljatok stb. Ha normális férfi, figyelembe veszi, h mi a szitu? De amúgy akárhogy is van, nagyon sokáig ismerkedj csak egy férfivel, ne akarj egyből szülni neki!! :)

2012. okt. 7. 09:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Már hogy befolyásolná?

Régen a nők 95 százaléka szűzen ment férjhezm ettől még rakásra szülték a gzerekeket, nem?

2012. okt. 7. 09:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Pardon, gyerekeket...
2012. okt. 7. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, biztosan nem befolyásolja a teherbeesésed.

Az utolsó hozzászóláshoz: 14 és 20 év között mentek régen a nők férjhez. Úgy a 2. világháborúig.

2012. okt. 7. 11:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Kicsit megnyugodtam!Igazából ezért is kérdeztem, mert ennyire fiatalon- 14-20 év között még a szervezet másképpen reagál, mint 30 évesen....
2012. okt. 7. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!