Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most múlt el 10 napja, s...

Most múlt el 10 napja, s megint vérzek? Mi ez? Elolvasnátok?

Figyelt kérdés
Augusztus 20án jött meg a menstruációm 5 napos késéssel, nagyon erös ,darabos,görcsös vérzéssel.4-5 nap alatt elmúlt. Amit furcsálltam nem fájt a mellem pedig minden menstruáció alatt fáj. Tegnap együtt voltam a párommal este és utána megfájdult a hasam lent. Ma vettem észre hogy megint barna folyásom van mint mensi elején. Mi okoz ilyet? Fél éve merckformint szedek napi 0.5 szemet, nekem nem volt fél éve közti vézésem, és a ciklusom is pontos volt. Most is fáj a hasam is.Arra is gondoltam, hogy elvetéltem, és ez amiatt van ..hisz késve jött és erősen .. vagy hormon gond ? Mi lehet a baj ? :(
2012. aug. 30. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne itt kérdezgesd, mert úgy sem tudja rá senki a válasz. Menj el sürgősen nőgyógyászhoz, ő tud segíteni. A vérezgetés komoly dolog, látnia kell egy orvosnak.
2012. aug. 30. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindkettő lehet, abból amit a leirtál, de 1-esnek igaza van, mielőbb fordulj orvoshoz!
2012. aug. 30. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Orvos..lehet hormonzavar, méhenkívüli stb. előtte én tesztelnék, ha pozitív, akkor azonnal kórház!!! Barnás folyás , hasi fájdalom m.kívüli jelei . Nekem kettő is volt, az elsőnél rendesen megvolt, rá 10 napra fájt a hasam, barnáztam, és kiderült méhenkívüli terhes vagyok, ki is vették a petevezetékemet. és sajnos most 1 hónapja a másikat is, megint méhenkívüli lettem:(
2012. aug. 30. 12:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Utolsó szívből sajnálom :( Még 19 én mensi elött 1 nappal teszteltem negatív volt. Nem tudom mi lehet de remélem semmi komoly. Inkább csak barnázok, ez nem vérzés, nem piros..de a hasam az fáj és a cicim. Ha méhen kivüli akkor nem fog elmúlni a vérzés ? Mert ha elmulik akkor nem olyan komoly ugye ?
2012. aug. 30. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért nem mész el orvoshoz? Ha darabos volt a vérzésed, az azért elég nagy baj...
2012. aug. 30. 18:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Elmúlt , köszönöm szépen mindenkinek :) Ha még egyszer előfordulna dokihoz megyek igérem :) Sziasztok !
2012. szept. 1. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!