Mit gondoltok? Július 14-én jött meg utoljára. Múlt csütörtökre nem vártam. Nem is jött. Aznap teszteltem. Negatív. Szombaton hajnali vizeletből szintén negatív.
Figyelt kérdés
Mensesem még sehol. Másfél hete kb. érzékeny a mellbimbóm, körülötte elsötétedett.
Néha kis hasgörcs, 1-2percig tart, aztán elmúlik.
Mi a véleményetek? Mitől lehet???
2012. aug. 13. 19:59
2/9 anonim válasza:
Vagy ciszta. Dokihoz kellene menni.
3/9 anonim válasza:
Bár ha múlt csütörtökre vártad, akkor végül is csak pár napja késik. Ennyi bármitől lehet.
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnénk már babát...reménykedünk még pár napig, hogy hátha... ha semmi, akkor irány a doki :(
2012. aug. 13. 21:03
6/9 anonim válasza:
szerintem szerda csütörtök fele tesztelj egyet a reggeliből, ha az is neg. akkor irány doki, mert ott valami probléma lesz, de azért drukkolok :)
7/9 anonim válasza:
szerintem kevés az esély hogy baba legyen sajnos :( ne haragudj de ezt gondolom,nekem a mult honapban kesett2hetet de végig belém magyarazták hogy még lehetek terhes csak a teszt nem mutatja meg hogy alacsony a hcg-m ami meg is történhetne akár de azért ez a ritkább és 2naponta estem pofára minden negativ teszt után ugyhogy szerintem ezek a tesztek már elég megbizhatoak és az esetek 90százalékában a nemvárt után egy nappal már kimutatja a valós eredményt,ne haragudj nem vagyok rosszindulatu de mi is probálkozunk és tudom milyen mikor beleéli magát az ember,kivánok neked mihamarabbi babásodást és ird majd meg hogy mi lett :)
8/9 anonim válasza:
jah még csak annyi hogy miota probálkozunk nekem felborult a ciklusom 32-33 utoljára 44napra jött meg sajnos és ez lehet hülyeség de szerintem azért van mert rá vagyok görcsölve és mindig azt várom hogy ne jöjjön meg,az utolso voltam
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
Pár napot még várok, csinálok egy 10-es tesztet hét vége felé, ha semmit nem mutat, hétfőn doki!
Majd írok mi volt! Mégegyszer köszi mindenkinek!!!
2012. aug. 14. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!