Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok? Július 14-én...

Mit gondoltok? Július 14-én jött meg utoljára. Múlt csütörtökre nem vártam. Nem is jött. Aznap teszteltem. Negatív. Szombaton hajnali vizeletből szintén negatív.

Figyelt kérdés

Mensesem még sehol. Másfél hete kb. érzékeny a mellbimbóm, körülötte elsötétedett.

Néha kis hasgörcs, 1-2percig tart, aztán elmúlik.

Mi a véleményetek? Mitől lehet???

2012. aug. 13. 19:59
 1/9 anonim ***** válasza:
hormonprobléma is lehet
2012. aug. 13. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Vagy ciszta. Dokihoz kellene menni.
2012. aug. 13. 20:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Bár ha múlt csütörtökre vártad, akkor végül is csak pár napja késik. Ennyi bármitől lehet.
2012. aug. 13. 20:19
 4/9 anonim ***** válasza:
ja igen,ciszta is
2012. aug. 13. 20:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnénk már babát...reménykedünk még pár napig, hogy hátha... ha semmi, akkor irány a doki :(
2012. aug. 13. 21:03
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem szerda csütörtök fele tesztelj egyet a reggeliből, ha az is neg. akkor irány doki, mert ott valami probléma lesz, de azért drukkolok :)
2012. aug. 14. 02:17
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem kevés az esély hogy baba legyen sajnos :( ne haragudj de ezt gondolom,nekem a mult honapban kesett2hetet de végig belém magyarazták hogy még lehetek terhes csak a teszt nem mutatja meg hogy alacsony a hcg-m ami meg is történhetne akár de azért ez a ritkább és 2naponta estem pofára minden negativ teszt után ugyhogy szerintem ezek a tesztek már elég megbizhatoak és az esetek 90százalékában a nemvárt után egy nappal már kimutatja a valós eredményt,ne haragudj nem vagyok rosszindulatu de mi is probálkozunk és tudom milyen mikor beleéli magát az ember,kivánok neked mihamarabbi babásodást és ird majd meg hogy mi lett :)
2012. aug. 14. 08:00
 8/9 anonim ***** válasza:
jah még csak annyi hogy miota probálkozunk nekem felborult a ciklusom 32-33 utoljára 44napra jött meg sajnos és ez lehet hülyeség de szerintem azért van mert rá vagyok görcsölve és mindig azt várom hogy ne jöjjön meg,az utolso voltam
2012. aug. 14. 08:04
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Pár napot még várok, csinálok egy 10-es tesztet hét vége felé, ha semmit nem mutat, hétfőn doki!

Majd írok mi volt! Mégegyszer köszi mindenkinek!!!

2012. aug. 14. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!