Korán teszteltem? Csütörtökre nem várom, ma reggel nem bírtam ki és teszteltem, de sajnos negatív lett.
Persze, simán lehet, hogy korán teszteltél. A teszt érzékenysége sem mindegy!
Még ne keseredj el, ne add fel!
Én péntekre (nem) várom. Még nem teszteltem, csak ha elmarad a mensi. Szerintem várj még Te is, hétvégén már biztosabb az eredmény, ha nem jön meg.
Tudom, nagyon nehéz kivárni, már én is tűkön ülök.
Drukkolok!
Köszi szépen, mindenkinek!Akkor türelmes leszek, nem is veszek péntekig tesztet:)
Válaszadó aki péntekre várja, Drukkolok!!!
Szia, én várom péntekre. Köszi a drukkot.
Neked vannak tüneteid? Nekem ma van egy pici rózsaszín folyásom. Kicsit fáj a derekam, melegem van, de közben fázom, kicsit émelygek és nehéznek érzem a cicim, pedig szerintem nem nőtt. De lehet, hogy ezek csak a mensi előjelei.
Szia!
Nekem a melleim fájnak nagyon, plusz a folyásom testápoló szerű.És a mindjárt megjön érzés már 2 napja. Fél éve volt egy vetélésem 6 hetesen, de tök fura hogy egyátalán nem emlékszem milyen tüneteim voltak.Drukkolok nagyon, majd ide írd meg mi volt pénteken!
Ok, majd megírom. Nagyon babás gyanús vagy, szerintem tuti az. Nekem hiányzik a testápolószerű folyás, pedig emlékszem, hogy a legutolsó terhességemnél volt nekem is. Én most októberben vetéltem el 9 hetesen. :(
A dokim a leleteim alapján engedélyezte az újabb próbálkozást.
Mindenképp írd meg Te is a teszt eredményt! :)
Szia! Én vagyok a pénteki tesztelő. nekem sajnos megjött, de remélem a következő hónap már a miénk lesz. :)
Veled mi újság? pozitív lett?
Sajnos nekem is megjött, de mi is bizakodunk a köv.hónapban!Sok sikert!
Köszi hogy megírtad!
Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!