Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ha csütörtökre...

Szerintetek ha csütörtökre nem várom és a mai tesztem negatív lett a tuti negatív?

Figyelt kérdés

One step-pel teszteltem, de még halványka csíkocskát sem látni. Menses tüneteim max a cici fájás, de tudom az bármelyik esetben lehet.

Szerintetek van még remény? Én már kezdem feladni.

2010. júl. 6. 08:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne add fel, van akinek a nem várt napján is negatív a teszt és baba van.

Tudod, a remény hal meg utoljára...

Én is reménykedem tegnapra nem vártam!

2010. júl. 6. 08:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Nemvárt napja utáni 3-4. nap a mérvadóbb! Előtte miért tesztelsz?
2010. júl. 6. 08:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Érdekes... az ember 16-18 évesen mindent megtesz azért, hogy nem legyen gyereke....később meg mindent meg tesz azért, hogy végre legyen. Ez nem így működik...ne akard "megerőszakolni a természetet". Türelem.
2010. júl. 6. 08:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Szia. Csak annyit olvasni itt olyat, hogy már a mensi előtt egy két nappal megjelent nekik halvány csík. Nekem még az sem ,semmi. Attól tartok ebben a hónapban sem sikerült.
2010. júl. 6. 08:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok mindentől függ, pl. hogy mikor ágyazódik be a pici embrió-kezdemény. Ha később, később is lesz pozi a teszt.Napok alatt növekszik egyre gyorsabban az érték, 1-2 nap itt nagyon számít- úgyhogy ne add fel még a reményt. Nem várt után tesztelj, reggeli első vizeletből.
2010. júl. 6. 08:39
 6/8 anonim ***** válasza:
én tegnapra nem vártam majd jócskán szomaton tesztelek ha kell, megspórolok egy tesztet és akkorr fixx az eredmény is. fájna most nekem egy helytelen nega. akkor várok inkább nem fáj semmi és talán kapok egy + ost szombatra. több mint 1 éve várunk már
2010. júl. 6. 08:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Még korai volt a teszt, tehát ne add fel a reményt! A mensi elmaradásának napja után pár nappal tesztelj újra :)
2010. júl. 6. 09:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem most a mensi 3. napján is negatív reggeliből. Mindenki azt mondja, a 32. nap az átlag, hogy kimutassa.
2010. júl. 6. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!