Csütörtökre nem vártam, Clearblue ma negatív, már reménytelen?
Figyelt kérdés
Csütörtökre nem vártam, eddig nem is jött, tünetek: mell fájdalom, derékfájás, aluszékonyság, émelygés, gyenge hasfájás és 2x az orrom is vérzett.
A görbém: [link]
Ma teszteltem Clearblue-val, de negatív lett. Nagyon elkeseredtem, szerintetek ez már reménytelen?
Hogy kötitek le ezekben a napokban magatokat, hogy ne egyfolytában erre gondoljatok?
2009. júl. 19. 08:29
1/4 anonim válasza:
Reménytelennek nem mondanám, mert amig nem jön meg a nem várt addig remény is van. Lehet nem akkor volt péd, ahogy gondolod és azért késik. A tünetek lehetnek mensi jelek is.
2/4 anonim válasza:
Nekem a 6. napon lett pozitív a Clearblue teszt. És most már 9 hós a törpöm. Szóval nem reménytelen, lehet, hogy a te szervezetedben lassabban nő a hcg hormon szintje. Amíg nem jön meg, addig van remény. Illetve azért, ha mondjuk 1 hónapot késik és negatív a teszt, akkor érdemes valami más okot keresni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem a 17. napon volt a tüszôrepedèsed ès nem amikor a ciklus. hu behùzta.Koràn teszteltèl, vàrj 2-3 napot ès tesztelj ùjra. Egyàltalàn nem remènytelen ,ne keseredj el.
4/4 anonim válasza:
sztem korán teszteltél, nem akkor volt a pé mikorras behuzta.. as höd jol alakul, ha nem esik le,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!