Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez így biztosan nem lehet, ugye?

Ez így biztosan nem lehet, ugye?

Figyelt kérdés
A mensim 25-26 napos általában.Az hallottam, hogy a beágyazódási vérzés a 7-12 napon következik be. De nekem a 12 nap pont a mensim napja!Vagyis nem tudom eldönteni, hogy ez az-e vagy megjött??Nálam hamarabb lenne a beágyazódási vérzés, igaz??MEnsi lesz...:-(
2013. ápr. 16. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez biztosan nem így lehet. Egyrészt a "beágyazódási vérzés" nem törvényszerű, a nők nagyobb hányadánál sem vérzés, sem egyéb tünet nem kíséri a beágyazódást.

Másrészt ha van is beágyazódási vérzés, az egy átlagos, - tehát 28-30 napos - ciklust véve, középidős - tehát 14-16.-ik napi - peteéréssel, az nagyjából a ciklus 21-24. napja körül jelentkezhet.

Harmadrészt a beágyazódási vérzés sem minőségében, sem mennyiségében nem téveszthető össze a normális menstruációval. Ha van egyáltalán, a rózsaszín pöttytől, a rövid - pár órás, vagy 1 napos - barnázásig, vagy véres folyásra emlékeztető tünetig terjed. De semmiképpen nem olyan erősségű, vagy idejű, mint a mensi, amikor a feleslegessé vált nyálkahártya lökődik le, hogy helyet adjon az újnak.

2013. ápr. 16. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyet értek az 1-sel. A beágyazódási vérzés nem mindenkinél jelentkezik és a peteéréstől számított 7-12. napon történik a beágyazódás, ami lehetséges, hogy a nemvárt menses napjára esik, de semmiképpen sem összetévesztendő a normális menstruációval sem mennyiségében, sem állagában sem szinében. Ha csak egy kicsit vérzél vagy szokatlan a mennyiség/szín csinálj egy tesztet pár nap múlva, már bizosan ki fogja mutatni nemvárt napján.
2013. ápr. 16. 19:51
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!Igazából a napját nem tudtam eldönteni....azt hittem rövidebb ciklusnál a beágyazódás folyamata is rövidebb...
2013. ápr. 16. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Rövidebb ciklusnál csak a ciklus első fele rövidebb, azaz nem félidőben van peteérés.
2013. ápr. 16. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Mármint az első szakasza rövidebb (a peteérés előtti szakasz).
2013. ápr. 16. 22:39
 6/6 A kérdező kommentje:
12 napon van peteérésem vagyis 12+13 első és második "félidő". Biztosan a 12 nap, hőmérőzök is és érzem is a tüneteket!
2013. ápr. 17. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!