Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet ezt hónapról-hónapr...

Hogy lehet ezt hónapról-hónapra elviselni?

Figyelt kérdés
Megjött...persze, nem vártam, sőt, még a "klasszikus" menses tünetek sem voltak, másképp volt az egész ciklus, és annyira bíztam benne...és megjött.Ki hogyan dolgozta/dolgozza fel ezeket a dolgokat?Mire gondoltok?Tudom pozitívan kell hozzáállni, hogy a következő hónap lesz a nyerő...de én borzasztóan félek. Mennyi idő után menjünk orvoshoz?Ti hány hónapig próbálkoztatok, mire jött a baba?Elmondanátok?Borzasztóan érzem magam:-(
2013. ápr. 16. 18:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

nem tudom,hogy milyen ez,nem akarok gyereket(igazából még csak 16 vagyok),de talán kicsit megnyugtat majd,amit írok:

a szüleim majdnem 4 évig próbálkoztak,anya minden hónapban sírt,amikor megjött(közben volt egy vetélése is)...Már éppen fel akarták adni,de akkor jöttem én.

Szóval csak kitartás!

2013. ápr. 16. 21:33
 12/24 anonim ***** válasza:
köszönjük 11-es:) Szerencsére sok ilyen történet van hogy sok évután csak sikerült. Vagyis az nem szerencsére hogy ezen át kell esni ennyi párnak de értitek gondolom hogy értettem....
2013. ápr. 16. 21:39
 13/24 anonim ***** válasza:

Állj hozzá pozitívan: neked legalább megjön.

Nekem tinikorom óta még egy normális ciklusom sem volt. Most pl. fél éve nem jött meg.

(Természetesen jártam orvosnál, egy kezemen meg sem tudnám számolni, hogy hánynál), és mg mindig semmi.

Ebben a pillanatban nem szeretnék még babát, de lassan benne leszek a korban. Szerinted? Nekem vajon hogy lesz gyerekem, ha még ciklusom sincs?

2013. ápr. 16. 22:43
 14/24 anonim ***** válasza:
menjj endokrinológushoz. Eddig milyen vizsgálataid voltak?
2013. ápr. 16. 22:58
 15/24 anonim ***** válasza:
Utolsó: Kinek szólt a kérdés?
2013. ápr. 16. 23:03
 16/24 anonim ***** válasza:
a 13-ashoz.
2013. ápr. 16. 23:04
 17/24 anonim ***** válasza:

Voltam. Szám szerint 4-nél. És május végére van időpontom a következőhöz. Plusz voltam még 2 nőgyógyásznál.

Ráadásul mindenki tisztában van a problémámmal, csak semmit nem tud vele kezdeni.

2013. ápr. 16. 23:15
 18/24 anonim ***** válasza:
de milyen viszgálatokat csináltak? milyen hormonokat néztek? Sztk-s orvosk voltak? ha igen menj el magánhoz. Olyan nincs hogy nincs oka.
2013. ápr. 16. 23:16
 19/24 anonim ***** válasza:

De egyébkén, hogy segítsek is, ne csak offoljak:

Mióta próbálkoztok?

Ha még nincs egy éve, akkor nem kell különösebben aggódni.

De mondjuk érdemes lenne elkezdeni vezetni a hődet. Egyrészt ha látod mikor van ovud, jobban lehet időzíteni Másrészt vannak olyan problémák, amik kiderülhetnek belőle (pl. a sárgatest elégtelenség ált. látszik a göbén, és okozhat meddőséget).

2013. ápr. 16. 23:20
 20/24 anonim ***** válasza:

Oka az van, minden orvos tudja is, PCOS. Csak nem illek bele a tankönyvi példába, így nem tudnak vele mit kezdeni.

Voltam magánorvosnál is. 7 ezer forintért annyit tudott kinyögni, hogy szedjek fogamzásgátlót. Persze azt már képtelen volt megérteni, hogy peteérést szeretnék, nem műmenstruációt.

Volt UH, hormonvizsgálatok többször is (az összes olyan, ami ilyen esetben kell), terheléses vércukorvizsgálat (kétszer is), D-vitamin szint.

Beszedtem már egy rakás gyógynövényes szart, szedtem progit, szedtem annyi D-vitamint, amennyi már egy lónak is elég lett volna, ösztrogént, vmi brutál tesztoszteronszint csökkentő gyógyszert...

Egyedül Metformint nem, mivel hogy nincs IR-em (legalábbis az orvosok szerint).

Próbálok diétázni (jó ideje csak barna kenyér, durum tészta, barna rizs, nem zabálok állandóan cukrot stb.), sportolgattam is, eredmény: nulla.

Mindegy, május végéig már csak kibírom valahogy, utána gondolom írnak fel Metformint, mert más tényleg nem maradt már. Ha meg az se használ, akkor szerintem beletörődhetek.

Az a legidegesítőbb az egészben, hogy még csak laikus sem vagyok, a mostani endokrinológus pedig a gyakorlatvezetőm volt, és még így is szarik az egészre.

2013. ápr. 16. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!