Hogy fogjam fel honaprol honapra ha nem sikerul?
Tudom,mit érzel....de azért nem sikerül,hidd el.Én fél évig minden hónapban sírva fakadtam,mikor megjött...annyira akartam a babát.Fél év után el akartam menni dokihoz,hogy vizsgáljon meg,de mikor odaértem,csak a kiírást találtam az ajtaján.Szabadságon.NNAA,mondom ez az én formám,mondtam,úgyis megvárom,míg visszajön,akkor is vizsgáljon meg,evvel persze alábbhagyott a görcsölésem,mert bebeszéltem magamnak,hogy úgysem jön össze,megvárom a dokit,mit mond.
Hát mit ad Isten?kövi hónapban elmaradt,csak összejött a drágám....
Szóval vaalamivel próbáld elterelni a gondolataid,tudom,nehéz....
Hát igen...én is igy rá voltam görcsölve.
Szinte mindegyik barátnőmnek azonnal sikerült.
Amikor elmentem a dokihoz,ő azt ajánlotta,hogy kapcsolódjak ki.Lazitsak.Elmentünk a tengerre,nem is gondolunk a babavállalásra és összejött.Csak lazán...tudom,könnyű mondani...
Mi is fél évig gyötrődtünk, hidd el, nagyjából ugyanazt érzed, mint mi is éreztünk. A görcsösség viszont igaz.
Én akkor engedtem el és lett tele a púpom az akarással, amikor volt egy nevezetes napunk, hármas évforduló, és össze akartam volna bújni a párommal, de aznap jött meg. Mondtam, hogy ilyen kib@szás még egy a világon nincsen, és valamiért akkor, ha letörten is, de lehiggadtam. Az aznapi mensimtől számolták a szülés várható időpontját. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!