Mitől lehet, hogy a vérzésem hónapról hónapra kevesebb?
Tavaly júliusban abbahagytam a fogamzásgátlót 10 évnyi szedés után (akkor mindig 28 napra jött meg és 4-5 napig tartott) és 3 hónapig gumival védekeztünk. Majd elkezdtünk próbálkozni a babával, de ez az 5. sikertelen hónapunk. Tudom, hogy még van időnk, de engem jobban idegesít az, hogy a 3 hónap pihi után beállt a ciklusom 27 napra, de menszeszem egyre kevesebb (27 éves vagyok). Mindig 4 naposak voltak a menstruációim, de az előző hónapban már csak 3 volt, most meg ez a 2. napom és alig van, éppen barnás.
El fogok orvoshoz is menni, csak most külföldön vagyunk jelenleg és két hét múlva megyünk haza. Szeretnék kicsit felkészülni, hogy mire számíthatok. Terhes nem vagyok, ezt a görbém is bizonyítja:
Kérlek, írjatok, ha van valami ötletetek?
Szia!
Az én történetem ugyan így kezdődött:10 év után abbahagytam a fogamzásgátlót,és minden hónapban egyre kevesebb menstruációm lett és a végére mér csak barnázás...1 év után pedig elkezdett kitolódni a ciklusom 35-40 napra.Nekem azt mondták,hogy a hormonjaim álltak fejre!10 év sok idő és eddig csak "aludt a szervezetem", azt mondták,hogy ennyi idő után akár 1 év is kellhet,hogy kitisztuljon a szervezet....Ezzel nem megijeszteni akarlak,hisz mindenki más van aki ennyi idő után is rögtön teherbe esik és szerintem a görbéd is szép!
Ha elfogadsz Tőlem egy jó tanácsot MÉREGTELENÍTS!!!!Nálam ez jött be.Csináltam egy méregtelenítő kúrát és elkezdtem inni a cickafark-palástfű párosítást (ma már 28-30 naposak a ciklusaim,normális a menstruációm és a van peteérésem is).Remélem tudtam segíteni:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!