Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki szedte már szét a...

Valaki szedte már szét a clearblue diigtális tesztet?

Figyelt kérdés
Én most szétszedtem és tudom hogy kismama vagyok!Amikor ezt a fajta tesztet csináltam akkor az negatívat mutatott de most ahogy szétszedtem és megmozgattam az elemt azt írja ki:+ 1-22-3 utána ez elvillan és utána meg:Egy könyvbe megy bele egy nyíl mellette meg 3+!Na ez mit jelent?

2013. ápr. 15. 14:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Most mi van? Alapbol negativat mutatott, vagyis, hogy "nem terhes"? Te meg szetszedted, es megpiszkaltad? Vegulis to mindegy, mert szerintem igy nem ervenyes. csinalj masik tesztet, ha nem vagy biztos, de ezeket nem arra talaltak ki, hogy szetszedegesse meg megpiszkalja az ember, mint ahogy a sima pisis tesztnel sem olvasunk le idon tul.
2013. ápr. 15. 14:57
 2/15 anonim ***** válasza:
Én már szedtem szét,de csak az elemet akartam kivenni belőle, nekem amúgy is + volt..amúgy ha mar szetszedtek, van benne ket tesztcsík, ha legalabb az egyiken 2 csík van terhes lehetsz:-) de en javasolnék egy újabb tsztet wlvégezni...
2013. ápr. 15. 14:59
 3/15 A kérdező kommentje:
igen azt írta ki hogy nem terhes vagyis egy minusz jelet azért szedtem szét hogy kivegyem az elemet ne így dobjam ki elemestől!és ahogy megpiszkáltam akkor láttam ezt az eredményt!És tudom hogy terhes vagyok!Nem az piszkálódás miatt tettem fel a kérdést!!!!!!!
2013. ápr. 15. 15:00
 4/15 anonim ***** válasza:
Neharagudj, de ha jól értem akkor negatívat mutatott, de amikor szétszedted akkor összevissza mutogatta a pozitiv heteket??!! És te most ezért biztos vagy benne hogy terhes vagy????
2013. ápr. 15. 15:01
 5/15 A kérdező kommentje:
csináltam már másik tesztet ne is egyet hanem kettőt és azok pozik!!!!
2013. ápr. 15. 15:01
 6/15 A kérdező kommentje:
a clearbluet sokkal hamarabb csináltam!!!!!
2013. ápr. 15. 15:02
 7/15 A kérdező kommentje:
nem azért vagyok benne biztos!Most szedtem szét a másik két tesztet már több mint egy hete csináltam és azok pozik!!!!!!
2013. ápr. 15. 15:03
 8/15 anonim ***** válasza:
én ezt nem értem:) ha a többi pozi, mit számít most ez?
2013. ápr. 15. 15:04
 9/15 A kérdező kommentje:
csak megkérdeztem mert furcsállottam hogy negatív most pozit ír ki 3+ szal!
2013. ápr. 15. 15:07
 10/15 anonim ***** válasza:
:D Én sem értem. Ez egy elektromos kütyü. Csodálkozol hogy megbolondul ha mozgatod az elemet??
2013. ápr. 15. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!