Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clearblue pozitív aztán...

Clearblue pozitív aztán eltűnt a csík, járt így már valaki?

Figyelt kérdés
Sokat teszteltem már ezzel a teszttel de még nem jártam így soha. Amikor szívta fel már egyből ott volt a + jel, de 10 perc után eltűnt. Ez akkor most milyen eredmény?
2013. márc. 27. 06:19
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
most száradás után halványan ott van :)
2013. márc. 27. 06:49
 2/18 anonim ***** válasza:

Később vagy holnap reggel csinálj egy másikat.

Drukkolok! :)

2013. márc. 27. 06:52
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, drukkra most szükségem lesz! :) ma délelőtt csinálok egy másik fajtával, holnap reggel meg ezzel megint. Lehet érdemes lenne a digitálissal inkább?
2013. márc. 27. 07:02
 4/18 anonim ***** válasza:
A halvány + is +. Sima x epilt vegyél, felesleges a digire költeni. Az xepil is nagyon jó, és olcsóbb sokkal. De sokan mondják, h a Corax teszt adja a legerősebb csíkot, lehet az nyugtatna meg leginkább. Viszont azt nem tudom hol lehet beszerezni. Drukkolok neked nagyon+++++++++
2013. márc. 27. 08:14
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is tesztelj még. Én is sokat teszteltem a clearblueval és volt nekem is, hogy kijött a csík és eltűnt és terhes voltam, csak korán teszteltem. Persze, szerintem ez nem biztos eredmény. Én a digitálisra szavazok, legalaább egyértelmű lesz, én akkor nyugodtam meg, mikor azzal teszteltem:) x-epil sem rossz teszt, de attól lehet halvány, corax be sure is jó. De a digitális egyértelmű. (Amúgy a DM-ben a digi nagyon drága, egy jó 600-800 forinttal olcsóbb, ha gyógyszertárban veszed, nekem megérte, mert nem egyet vette, belőle... Ha Pesti vagy, akkor a Westend gyógyszertárban szokott lenni, azért érdemes oda telefonálni. De több helyen láttam. Vagy a babaproject.hu oldalon is 2400 forint, bár mikor utoljára rendeltem, sokat kellett várni rájuk és nem válaszoltak, hogy átvehetem-e személyesen.) Bocs a kisregényért, de hátha hasznos volt. Sok sikert!
2013. márc. 27. 11:35
 6/18 anonim ***** válasza:
Ja, és most látom, hogy írtad, a száradás után is ott van halványan. Tapasztalatból mondom, szerintem biztató jel:) Persze, ne vedd 100%-nak!
2013. márc. 27. 11:36
 7/18 anonim ***** válasza:
Nalam is igy volt, de meg is megjott :/ remelem az enyem ritka kivetel... tesztelj mas fajtaval is :) Drukkolok :))
2013. márc. 27. 12:19
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :) most megyek veszek egy egyszerűbbet meg egy digitálisat. Gyógyszertárban valóban olcsóbb, már kérdeztem. Drukkoljatok, írok az eredményről!
2013. márc. 27. 17:40
 9/18 anonim ***** válasza:
Drukkolok :) ird meg legyszi az eredmenyt.
2013. márc. 27. 21:18
 10/18 A kérdező kommentje:
Gravi teljesen nega, sima clearblue nagyon halvány pozi :), talán egy hajszállal erősebb mint reggel de nem biztos. Remélem reggel erősebb lesz! Még nem tudom reggel melyikkel teszteljek a sima vagy digivel. írok reggel is. Köszi a drukkért! :)
2013. márc. 27. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!