Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clearblue pozitív aztán...

Clearblue pozitív aztán eltűnt a csík, járt így már valaki?

Figyelt kérdés
Sokat teszteltem már ezzel a teszttel de még nem jártam így soha. Amikor szívta fel már egyből ott volt a + jel, de 10 perc után eltűnt. Ez akkor most milyen eredmény?
2013. márc. 27. 06:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Cl digitalis negatív :( a sima az továbbra is halvány pozi, de akkor ezek szerint az nem számít annak. Hát ennyi, ismét meg foh jönni. Pedig annyira számítottam rá, mert egy hete úgy fáj a mellem hogy majd megőrülök, és sose volt ilyen. Mensi előtti 4.nap fáj és ennyi. De most már egy hete folyamatosan. Holnapra nem várom. Köszönöm hogy drukkoltatok!
2013. márc. 28. 06:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom :( Írtam, hogy én is így jártam vele, pedig ez azt éreztem, nagyon örültünk, még fel is tettem ide a képeket(nem várt előtt 4 napon ilyen lett a CB teszt) mindenki ugyanazt látta, mint én aztán mégis megjött, elkönyveltük újabb sikertelen hónap... Kívánom, hogy minél előbb legyen pozi tesztetek :) Kitartást, várakozás előbb utóbb meghozza a gyümölcsét :)
2013. márc. 28. 08:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Azért drukkolok neked, kedves kérdező! Nekem is volt hasonló helyzetem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

És a CleaBlue digitálist is ellőttem párszor és negatív lett az is, de aztán megpróbáltam még egyszer, mert gondoltam, ha már több teszt is volt halvány pozitív, lehet valami és később már a digitális is pozitív lett. Csak korán teszteltem és mégcsak a ClearBlue sima teszt reagált erre nagyon halványan. Minden terhesség más még egy nőnél is, és a szervezeteink is különbözőek és másképp termelődik a HCG. Első terhességnél nekem az elmaradás előtt már jó pár nappal az olcsó tesztek is halványak voltak, a ClearBlue erősebb, másodiknál meg szinte láthatatlan a CB is. Úgyhogy fel a fejjel, a halvány teszt is pozitív, sok sikert.

A válaszolónak pedig üzenem, aki írta, hogy neki halvány volt a tesztje, de megjött, attól még nem biztos, hogy a teszt hibázott, sokszor van, hogy a fogantatás megtörténik, elkezdődik a beágyazódás, de nem fejeződik be valami miatt. Ezért a halvány teszt, mert a HCG is elkezdett termelődni, de abbamaradt. Ezt mégcsak vetélésnek sem nevezik, biokémiai terhességnek. Nagyon-nagyon gyakori, csak sok nő észre sem veszi, mert nem is tesztel.

2013. márc. 28. 09:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Ja, a kérdést, amit belinkeltem, oda már nem írtam ki akkor, de végül becsíkosodott az összes teszt, előbb a CB simák lettek erősebbek és a CB digi is végre pozitív, illetve a corax is. Pár napra rá a Lily, x-epil és társaik. És kb. 5 hetesen (amikor már hasi uh-val megállapították a terhességet), akkor kezdett csak csíkosodni a vaterás és ebayes 10-es.
2013. márc. 28. 09:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia, végül mi lett az eredmény?
2013. márc. 29. 09:50
 16/18 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg....
2013. márc. 29. 22:00
 17/18 A kérdező kommentje:
Kedves 13-14 es! Azért nem semmi a történeted! Emlékszel kb hogy a sima Cl mikor kezdett erősödni? Mensi környékén vagy később?
2013. márc. 29. 22:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Halvány ugye először a 7-8. dpon kezdett, utána volt, hogy volt csík, volt, hogy nem, a digi negatív volt. Aztán kb. a menzesz kimaradása környékén kezdett el erősödni, akkor lett a digi is pozitív. És akkor már lassan az olcsóbb tesztek is halványodtak. Tehát, olyan a kimaradt menzesz napján volt először erősebb a CB.
2013. márc. 30. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!