Pajzsmirígy alulműködésem van, most kezdtem el a Letrox 50-et. Ez segíthet elmulasztani a baznázós pecsételős vérzést?
A pecsételés inkább porgeszteron hiányra utal... nekem csak két vetélés után derült ki hogy autoimmun pajzsmirigy alul működésem van, én is 50-est kaptam rá, de mikor harmadjára is terhes lettem, progeszteron pótlásra is szükség volt, mert nagyon alacsony volt terhesen is..
Előtte én is sokat pecsételtem mensi előtt, sőt még olyan is volt, hogy utána is.. pecsételésekkel együtt a leghosszabb ciklusom 15 napos volt!
Ettől függetlenül lehet, hogy a Letrox is segít, nem tudom, mert én már terhesen kezdtem el szedni...
Én is a Mens mentisnél kezdtem, de én Debrecenbe. Sajnos már megszűnt a kihelyezett részleg, de a doki még mindig ott van! :D ÉS nekem is Pco-s, meg pajzsmirigy alul működés.
Nekem nem volt barnázás, csak nagyon gyenge vérzésem van az első és az utolsó két-három napon. Nekem nem szűntette meg, de rövidebb lett a ciklusom, átlag 5-6 nap ezzel az alig vérzéssel együtt. Kb 3 nap van normális. :)
Ha az endokrinológusod ennyire elfoglalt, keress egy másikat, vagy kérj tőle hamarabb időpontokat, mert így sosem az aktuális állapotot fogjátok kielemezni. Egy héten belül kéne elvileg, az lenne az ideális, bár tudom, hogy ilyen nincs, vagy nagyon ritka. Általában magánrendeléseknél előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!