Letrox tabletta mellett lehet-e szedni a Femibion 800-at, majd később F.400-at?
Jód tartalma miatt érdekelne.
Pajzsmirigy alul működésem van.Letroxot szedek.Babát szeretnénk,és már most szeretnék elkezdeni vitamint szedni.A Femibion 800 a gyermekvállalás tervezésétől a terhesség 12. hetének végéig szedhető,utána váltani kell Femibion 400-ra.
Kedves utolsó!
Nekem csak annyi van a diagnózishoz írva,hogy Thyroiditis(pajzsmirigy gyulladás).Gondolom akkor lenne baj,ha krónikus lenne,nem?
Az én endokrinológusom terhesség alatt javasolja csak a jódtartalmú kismamavitamin szedését. Az Elevitben nincs jód.
Mondjuk én csak folsavat szedtem terhesség előtt (azt se végig, mert nagyon soká sikerültek a babák), 12. héttől pedig jódtartalmú kismamavitamint,
Még amikor a letroxot szedtem le lettem tiltva a jód tartalmú ételekről. Mikor babás lettem viszont a 12-ik héttől kellett szednem olyan vitamint amiben van jód, jódozott sót stb.. A baba jódháztartása volt a lényeg, miközben a szervezetemben kárt tettünk. Az endokrinológusom szerint ennyit be kellett vállalni. Szülés óta ismét jódtilalom.
Kérdezd meg a dokid feltétlen, hogy jódos dolgok most jöhetnek-e vagy sem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!