Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
A párommal 3 hete voltunk utoljára együtt. Először hátsóba szerettük volna gumi nélkül. Lehet, hogy a nemiszerve lejjebb csúszott, de nem ment teljesen be, és nem is élvezett el. A menstruációm késik lassan 11 napja, lehetek terhes? Jelek nincsenek.
2013. ápr. 12. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Azért azt tudhatnád hogy a popószextől nincs gyerek!!! Ha mégis úgy érzed, akkor csinálj tesztet!
2013. ápr. 12. 20:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezt nem ertem :/ ha a hatsoba rakta nem lehetsz terhes, hogy erted h leljebb rakta? Sztem mas miatt kesik.. Keress fel egy dokit
2013. ápr. 12. 20:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem a "popószexre" gondoltam, hanem, hogy a párom nemiszerve lejjebb csúszott és ezért aggódom.
2013. ápr. 12. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Hová csúszhat még??????
2013. ápr. 12. 20:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem esnek olyan könnyen teherbe az emberek, nehogy azt hidd! Ilyenektől meg főleg nem!!!
2013. ápr. 12. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Most akkor mi hova csúszott????

Csinálj egy tesztet.

2013. ápr. 12. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Hátulról csinálták, és a pénisz a hüvelyéhez került. Erre fel írta, hogy lejjebb került. Abból a szemszögből a hüvely lentebb van az ánusznál.
2013. ápr. 12. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:
De volt rajta gumi.. Igy meg inkabb kizart ;) ugyh nyugi.. De ha egy teszttol megnyugszol jobban csinalj. Bar en kizartnak tartom
2013. ápr. 12. 21:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocsi gumi nelkul :))) de akkor is kizartnak tartom :))) ahhoz tobb kell, nem adjak konnyen a babasodast ;)))) huuu teljesen osszezavart a kerdesed :))
2013. ápr. 12. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!