Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet a bajom? Esetlegv5erh...

Mi lehet a bajom? Esetlegv5erhesseg megis?

Figyelt kérdés
Mar par honapja fura a menstruaciom,de a tesztjeim negativok,ma vagyok a ciklusom 18.napjan,de ugy fest ,hogy kesoi peteeresem lesz,ma reggel erosebb volt az ovu teszt,mint eddig barmikor,viszont majd leszakad a derekam,szurkal a hasam,de az mondjuk hetek ota.Megxek dokihoz,de addig is szeretnek valamit tudni,hogy vajon volt e mar igy valaki,vagy tudja e valaki,hohy mitol lehet,mert nekem eddog meh sosem volt ilyen ,amugy 2napja voltunk egyutt a parommal nem tudom,hogy ennek itt van e jelentosege?!
2013. márc. 5. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha az ovuteszt pozitív (ugyanolyan erős a 2 csík, vagy a teszt erősebb a kontrollnál), az azért nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg is sikerül repednie a tüszőnek, ha hőmérőzöl, az mutatja majd, hogy mikor volt.

Amúgy mit jelent az, hogy erősebb az ovuteszt, mint bármikor? Eddig ugyanolyan erős volt, most erősebb a tesztcsík? Vagy eddig nem volt pozitív, csak most az?

Amiket leírtál érzéseket, az lehet ovufájdalom (bár az 1, max. 2 napig tart), de ez sem jelenti, hogy sikerült kiszabadulnia a petesejtnek!

Hőmérőzz, az jól mutatja!

2013. márc. 6. 13:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a segitsegedet!Az erosebb azt jelenti,hogy a 12.naptol csinaltam es a 18-on volt a legerosebb,ma mar nem tudtam csinalni,ha hetfo keso delutan voltunk egyuzt a parommal szerinted osszejohetett?

Amugy a derekfajas elmult meg aznap valoszinu,hogy tenyleg ovus fajdalom volt,csak azert ijedtem meg,mert meg sosem ereztem ilyet

2013. márc. 6. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát, esély van rá, mert 2 napig is gyakran elélnek a hímivarsejtek, szóval van remény! Majd 13-4 nap múlva tesztelj, akkor kiderül! És írd majd meg! :)
2013. márc. 6. 23:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom es feltetlen meg fogom irni!
2013. márc. 7. 07:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos megjott:-(((
2013. márc. 13. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne búsulj, majd a következő hónapban! :) (És köszönöm, hogy megírtad! :))
2013. márc. 15. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!