Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm, aki nyáron lesz 20 éves, 9 hetes terhes. a Barátjával 1 éve vannak együtt és fél éve tervezték a babát. Nem élnek együtt, de kb. 5 percre laknak egymástól. A pasi 30 éves. A nagymamájával él együtt, aki nem jön ki jól a barátnőmmel, amióta babát vár, a fiú anyja állandóan beszól neki, hogy, miért nem csinálta meg a pasi nagyanyja után az ágyat, akkor majd, hogy fog egy gyereket ellátni, biztos, majd benne hagyja a babát a pisiben, nem teszi tisztába. Nagyon felhúzta a barátnőm ezen magát és igaza is van. A fiúja anyja elég sokat van ott. A barinőm anyjához nem mehetnek, mert nem férnének el, csak a fiúhoz, de a lány ezek után nem akar majd odaköltözni, egyedül meg nem akarja vállalni a babát, abortuszra akar menni, de a sráca is mondta neki, hogy így jobb lenne. Én kiakadtam ezen, hiszen annyira várták már a babát. Ti mit szóltok ehhez? Nem kellene inkább valahogy megpróbálni együtt élni a nagymamával és időnként elviselni az "anyósát"? Ha már a babájáról van szó? Mert amúgy meg a pasi nagyon jól keres.2013. ápr. 11. 14:48
1/4 anonim válasza:
Relatív korainak és meggondolatlannak tűnik a barátnődék "terve"... várni kellett volna egy picit mig megoldodnak ezek a dolgok...sokszor nem eleg a szerelem, valoban kell kompromisszumot kotni...de ha mar van baba ne engedd hogy elvetesse meg ha ez tunik most a legjobb dontesnek. Ulj le vele beszelgetni meg Ok is beszeljek at ezeket. Egy gyerkoc egy ajandek, de nagy feleloseggel jar, hiaba keres jol a srac a lakhatas sem megoldott...azt kellene megoldani, es ha a baratnod a srac nagyijanal van akkor pedig illo volna segiteni neki....
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Én is meggondolatlannak tartom, hogy így vállaltak gyereket, de igaziból az a lakás a srácé, nem a nagyijáé. Megoldott lenne a lakhatás, de a barátnőm nem hajlandó odamenni. Próbálok majd vele még egyszer beszélni, hogy gondolja meg magát és ne vetesse el a babát.
2013. ápr. 11. 15:41
3/4 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon undorító dolog. Rosszul vagyok az ilyen emberektől. Egy gyerek nem egy ruhadarab, hogy ha nem tetszik, akkor visszaviszem a boltba...
Előre kell gondolkodni, ami nekik úgy látszik nem sikerült, és csak utána gyereket szülni.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazad van neked is, utolsó válaszoló! Csak sajnos én hiába próbálom rábeszélni, hogy tartsa meg a babát, ez az ő döntése, ő élete! Ha elmegy abortuszra, egy ideig nagyon fogok rá haragudni! Ki tudja, mikor lehet majd gyereke!
2013. ápr. 11. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!