Erről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Március 4én volt meg, semmi extra úgyan olyan volt mint mindig kivéve hogy most nem fájt a hasam. Azóta nem múlnak el a pattanásaim, pedig csak akkor jönnek ki mikor megvan. Mostanában ha kicsit megerőltetem magam fájdogál a hasamalja, nem vészesen de érzem. És olyan fura érzésem van mikor a 3éves lányom a hasamon ugrál, valahogy ösztönösen nem engedem neki. Amúgy férjemmel megszakításosan védekezünk, ami eddig bevált (5éve csak akkor lett babánk mikor akartuk). Az lehetséges hogy terhes vagyok, csak megjött normálisan?2013. márc. 20. 09:04
1/4 anonim válasza:
Nem vagy terhes ez tuti!!! Lehet csak felfáztál..
3/4 anonim válasza:
Volt párom anyukája 4 hónapos terhességig menstrulát normálisan. Vegyél tesztet, az a tuti.
4/4 anonim válasza:
Terhesen nem lehet "normálisan" menstruálni, mivel az a havonta képződő, és teherbeesés nélkül feleslegessé vált méhnyálkahártya lelökődését jelenti. Aki terhes, annál ez nem történhet meg, vagy ha igen, azt vetélésnek hívják. A mensi idején jelentkező "emlékező" vérzés időben, és mennyiségben is jócskán eltér ettől.
Kérdező, vegyél egy tesztet, bár kicsi a valószínűsége, hogy terhes lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!