Éedekelne, hogy ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Szóval : Gyógyszert szedek, és az előző levél beszedése után úgy éreztem, lehet terhes vagyok. Furcsán éreztem magam, hőm magas volt, szóval egybevágtak a tünetek. A szünetben nem jött meg rendesen a mensim, 3 napig csak kevés barna volt. csináltam egy tesztet, ami negatív volt. Egy napra leesett a hőm, de másnap ismét magas lett, és azóta is magas. Most azóta a 9. szem gyógyszernél tartok az új levélből. 2 napja a mellem annyira érzékeny, hogy szó szerint úgy érzem leszakad, és sokkal(!) nagyobb mint általában. szerintetek van esélye, hogy mégis terhes lehetek, csak akkor korán csináltam volna tesztet?2013. jan. 21. 08:51
1/2 anonim válasza:
Elvileg ki kellett volna már mutatnia, de inkább menj el a dokihoz! Lehet, hogy csak valami hormonhullámzás.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, készülök majd dokihoz. Egyébként 28. ciklusnapon csináltam tesztet.
2013. jan. 23. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!