Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Éedekelne, hogy ti mit gondolt...

Éedekelne, hogy ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Szóval : Gyógyszert szedek, és az előző levél beszedése után úgy éreztem, lehet terhes vagyok. Furcsán éreztem magam, hőm magas volt, szóval egybevágtak a tünetek. A szünetben nem jött meg rendesen a mensim, 3 napig csak kevés barna volt. csináltam egy tesztet, ami negatív volt. Egy napra leesett a hőm, de másnap ismét magas lett, és azóta is magas. Most azóta a 9. szem gyógyszernél tartok az új levélből. 2 napja a mellem annyira érzékeny, hogy szó szerint úgy érzem leszakad, és sokkal(!) nagyobb mint általában. szerintetek van esélye, hogy mégis terhes lehetek, csak akkor korán csináltam volna tesztet?
2013. jan. 21. 08:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Elvileg ki kellett volna már mutatnia, de inkább menj el a dokihoz! Lehet, hogy csak valami hormonhullámzás.
2013. jan. 21. 09:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, készülök majd dokihoz. Egyébként 28. ciklusnapon csináltam tesztet.
2013. jan. 23. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!