Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok azokról, akik a...

Mit gondoltok azokról, akik a párjuk akarata ellenére esnek teherbe?

Figyelt kérdés

Olvastam már itt is pár ilyen kérdést, hogy hogyan tudna így teherbe esni, olvastam, hogy volt aki felfecskendőzte magába.

Miért? Mire jó ez?

2013. jan. 20. 23:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert vannak olyan férfiak akik a gyerek miatt soha nem hagynák el a nőt. Ilyen az én párom is, de szerencsém van mert ő szeret is. Remélem. :)
2013. jan. 20. 23:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a nő aki direkt esik teherbe a párja akarata ellenére, az nem nő, az egy kétszínű féreg. Az meg is érdemli, hogy egyedül maradjon a gyerekkel.
2013. jan. 21. 00:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tartom etikusnak, én soha nem tennék ilyet. Akkor már inkább egyedül vállalnék gyereket spermabankból, ha annyira vágyom rá.
2013. jan. 23. 18:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Én azokat nem ertem akik olyantol esnek teherbe akikkel nincsenek hivatalos kapcsolatban es direkt azert esnek teherbe, vagy tartjak meg a babat, hogy azzal megfogjak a pasit, vagy megkapjak a gyerektartast es ha a pasi megsem marad meg mellettuk , lepasszoljak a gyereket a nagyszuloknek... Az ilyen nem erdemel gyereket
2013. jan. 23. 19:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon csúnya dolog, szerintem egy gyerek két ember közös döntése, még akkor is ha a nő hordja ki és lássuk be a nő áldoz fel több mindent. De akkor is ennek egy közös döntésnek kell lennie. És elítélem a nőket akik ilyen furfanggal akarnak teherbe esni. Nem tudom ők fordított helyzetbe mit szólnának hozzá.
2013. jan. 23. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezt mégis hogyan? Mit fecskendezett fel magába? A párja spermáját? Gondolom feltűnne a pasinak, ha szex után felszívná egy fecskendőbe, ha meg kiszedi a kukából az óvszert, hát nem is tudom...én úgy emlékszem, h nem is sokáig maradnak életben levegőn, lehet h már kár lenne magába fecskendeznie. Vagy más spermáját és azt hazudja a párjának, h az övé? Aki ilyenen gondolkozik az hülye, meg elég kivitelezhetetlennek tartom ha a párjától is gondolja...
2013. jan. 24. 09:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Soha nem tennék ilyet!

De akiről irsz hogy felfecsendezi magának olvasd véig a válaszokat és a kommenteket.A Hölgynek a férjének nem lehet gyereke már voltak egy csomo kezelésen pl lombik is...egy rokon bevállalta hogy ő lesz a sperma donor és a nő befecskendezi magának nem a férjét akarja átverni sajna nem lehet együtt gyerekük...

2013. jan. 24. 22:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Olyat is lehetett hallani, hogy nem a termékenység hiánya miatt fecskendezte fel magának.
2013. jan. 25. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!