Mit gondoltok, az alábbi panellakást el lehetne adni a pangó ingatlanpiac ellenére (Bp. )?
Nézd csak:
Gondolom valami hasonló lehet a te lakásod is. Az, hogy felújított, nem olyan nagy előny, nem éri meg eladás előtt felújítani a lakást. Mert ha az új tulajnak nem tetszik a parketta színe, a csempe/járólap színe, bizony le fogja szedni és újat tetet fel. Akkor meg mindegy neki, hogy az ősrégi fehér csempét verik le vagy a 3-4000-es nm árú új csempét. Várj még az eladással, ha teheted!
igazából szeretnénk egy kicsit kisebbet venni, egy új építésűt édesanyámékhoz közelebb. azokat sem igen tudják eladni, így jó ára lenne. meg lehetne úgy venni, hogy csak egy kevés részét kell most kifizetni és 2 év múlva a teljes összeget. addig pedig lakbért kell fizetni, de az beleszámít a vételárba majd a végén. csak arra alapozni, hogy mi lesz 2 év múlva...katasztrófa az ingatlanpiac, én is körülnéztem és sok jó lakás ára a 10milliót sem éri el. arra is gondoltunk, hogy kiadjuk, abból megvan az ottani lakbér és majd eladjuk ha felmennek az árak. csak kiveszik-e havi 70-ért kb? mit gondoltok, az mikorra várható? egy év múlva?
mikor ezt mi vettük a 11.7 az első átkategória volt és lerobbant, rossz helyen lévő lakások mentek 13ért. most ahogy néztem a 12 a csúcs ár. a felújítás kellett, mert siralmas állapotban volt a lakás, amúgy ízléses, nyugodt az egész, nem harsány vagy túl egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!