Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről? Bővebben...

Mit gondoltok erről? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Átjárhatósági vizsgálat előtt állok(25-én lenne),mert 14. hónapja nem sikerül teherbe esnem.A páromnál minden rendben.13-án kellett volna megjönnie,és mondta a doki,hogy ha nem jön meg(már múlthónapban is kicsit később jött meg),akkor kezdjem el szedni a Norcolut tablettát,napi 2x1 szemet 5 napig,hogy elmúljon a menzeszem,mire lesz a műtét.13-án csináltam egy tesztet a biztonság kedvéért,mert semmi jele nem volt,hogy megakarna jönni,és negatív lett.Elkezdetem szedni a gyógyszert.DE!!!Ma olyan furcsán éreztem magam,és mivel volt itthon még egy tesztem,ellőttem,ami pozitív lett!!!Rögtön hívtam a dokit,hogy akkor most csináljak,mert mi van,ha abbahagyom a gyógyszert és a menzesszel együtt távozik a babó is??De sajnos nem értem el.Holnap este kelleNE bevennem az utolsó szemet.De én félek abbahagyni!Mit tanácsolnátok?!Én arra gondoltam,hogy ha holnap se érem el telón,akkor bemegyek a nőgyógy-sürgősségire.
2013. febr. 16. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem éred el a saját orvosodat, meg kellene próbálnod a kórházatok ügyeletén érdeklődnöd, hogy mitévő legyél. A Norcolutot nem szabad terhesség esetén szedni.:-( Szóval mindenképpen szakemberrel kellene megbeszélned a továbbiakat. Sok sikert, gratula, és ne izgulj!:-))
2013. febr. 16. 19:34
 2/7 frászkarikaborsó ***** válasza:
SZia! Én ugyan nem vagyok orvos, de most utánanéztem kicsit, és úgy látom ebben a tablettában progeszteron-szerű vegyület van, de nem teljesen az. Semmiképp ne hagyd abba, mert azt gyanítom hogy ez is pont ugyanolyan mint a progeszteron, hogy terhesség esetén nem szabad csökkenteni csak növelni az adagját az első 12 hétben, különben vetélést okozhat. Józan paraszti ésszel és némi témába vágó tapasztalattal azt mondom, hogy ha az orvosod sikerül elérni, akkor ő azt fogja mondani hogy cseréljétek le progeszteronra, és azt szedd a továbbiakban ehelyett. Az szerintem nem okozna gondot, de mindenképp orvossal konzultálj előtte! Semmiképpen ne hagyd abba, ha nem tudsz az orvosoddal beszélni és más orvos ezt tanácsolja, akkor inkább kérdezz meg még három orvost, de ne hagyd abba. Nagyon drukkolok neked, szerintem nem lesz baj! :)
2013. febr. 16. 20:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)Holnap felhívom a dokimat.Mert most gondolkodom,hogy holnap se késő felhívnom,ugyanis ma este kelleNE bevennem az utolsó szemet.Tehát holnap délelőtt felhívom,és ha azt mondja,hogy szedjem tovább,akkor beveszem,ha azt,hogy nem,akkor nem veszek már be többet.Megkérdezem,hogy mi legyen.Egyébként írtam itt neten 3 nőgyógyásznak is,eddig 2 vissza is írt,de mind a 2 mást írt. :/ Az egyik,hogy nyugodtan abba hagyhatom,a másik,hogy a 12. hétig szedjem.
2013. febr. 17. 13:23
 4/7 frászkarikaborsó ***** válasza:
na igen hát ez remek hogy ennyire egyetértenek... :( majd írd meg mit mondott a dokid.
2013. febr. 17. 23:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Szia!Felhívtam a dokimat,és azt mondta nem kell tovább szednem.Kérdeztem,hogy a babának lehet baja attól,hogy egy pár napig szedtem ezt a gyógyszert?!Mondta,hogy nem,nyugodjak meg.Nagyon lelkiismeretes doki,szóval bízom benne.Majd 1-én megyek hozzá,mert az utolsó menzesz szerint 4 hét+4 napos terhes vagyok,de ebben a hónapban később volt peteérésem.Clearblue digitális tesztet használtam és aszerint is 1-2 hete volt a fogantatás,tehát 3-4 hetes terhes vagyok.:)Már annyira várom,hogy menjek a dokihoz,olyan izgatott vagyok!:)Remélem minden rendben lesz!!:)
2013. febr. 18. 10:23
 6/7 frászkarikaborsó ***** válasza:
Én is remélem. :) Örülök neki hogy végül így alakult :)
2013. febr. 18. 15:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2013. febr. 18. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!