Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről?

Demis kérdése:

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Mensim késik pár napja, helyette barna folyásom van 2 napja, viszont a hőm nagyon alacsony, nem szokott ilyen alacsony lenni. Mint ahogy az sem jellemző, hogy mensi helyett barnázok, mert mindig irgalmatlan nagy hasgörcsök közepette jön meg, van úgy, hogy még 2 gyógyszer sem használ. Most meg semmi, se hasgörcs, se vér, még mennyiségre is jóval kevesebb, mint amennyi szokott lenni. Szóval ez akár lehetne terhességre utaló jel is, de ahhoz nagyon alacsony a hőm..nem értem.. 1 éve várunk a picire..
2013. jan. 13. 14:47
 1/4 Timóca Szamóca ***** válasza:
69%

Mért nem vársz,míg tesztet csinálhatsz?Az a bizti..

most igy mit vársz?lehet mindjárt valaki beírja,hogy igen,terhes vagy,elég rég vártok a babára,és ha beleéled magad,akkor nagyot fogsz csalódni,ha mégsem.

Bocsi,ha durva voltam

2013. jan. 13. 15:04
 2/4 A kérdező kommentje:
na pont az ilyen válaszokra nem vagyok kiváncsi!!! Ment a piros kezecske..
2013. jan. 13. 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Pedig nem ír hülyeséget az 1. válaszoló!

A tünetek természetesen utalhatnak terhességre, de sajnos pl méhnyakrákra is..(csak írtam 1 példát)

Az a legtutibb ha csinálsz tesztet..de viszont ha az negatív akkor menj gyorsan orvoshoz pároddal együtt, mert valami nagyon nincs rendben nálatok.Egyébként én úgy tudom, hogy 1 év sikertelen próbálkozás után amúgy is orvosi segítséget kell kérni.

2013. jan. 13. 15:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Görbéd milyen?
2013. jan. 13. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!