Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más sem vállal be második...

Más sem vállal be második babát csupán az anyagiak miatt?

Figyelt kérdés
Szeretnénk még egy babát, de a piszkos anyagiak miatt elbizonytalanodtunk. :( Nem tudom hogyan jönnénk ki hónapról-hónapra, még így egy gyerek mellett is nehéz néha. Nagyon elszomorít, hogy a mocskos pénz miatt nem mernek sokan még egy gyerkőcöt sem bevállalni, nemhogy többet. Ha a szívemre hallgatnék belevágnék, ha az eszemre, akkor nem. Másnak is ilyen fejtörést okoz a dolog, vagy csak mi vagyunk "besz@riak"?
2013. ápr. 11. 12:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Valóban fontosak az anyagiak, de arra is gondolni kell, hogyha mi nem leszünk legyen valaki aki mellette áll. Tudják egymást támogatni. Mi is 3-an vagyunk testvérek és nagyon jó érzés, hogy ők vannak nekem. Vedd azért kérlek ezt is figyelembe.a Remélem jól döntesz!
2013. ápr. 12. 23:09
 22/23 anonim ***** válasza:
kedves utolsó válaszoló! teljesen igazad van. Nekem is van két testvérem és sokszor tudok rájuk támaszkodni. Sajnos a szüleimmel nem jó a kapcsolatom, de a testvéreim mindig a testvéreim maradnak! Lányom és fiam is iszonyatosan szeretik egymást és nagyon remélem hoyg később is ugyanígy fogják szeretni egymást!
2013. ápr. 13. 09:04
 23/23 A kérdező kommentje:

Lényegében én is a testvéri kapcsolat miatt merném bevállalni a második babát. Nekem is van testvérem a szüleink kicsi gyerek korunkban meghaltak. Igaz volt rokoni segítség (gyám) de azért az mégsem az igazi. Mi is imádjuk egymást és tudjuk ha baj van egymásra számíthatunk. Ez lenne az elsődleges szempont. A házat sajnos tuti nem tudnánk eladni, borsodban lakunk egy kisvárosban, több itt az eladó ház mint égen a csillag. Nem hinném, hogy hitellel terhelt ház valakit érdekelne ezen a környéken. :(Itt sajnos mindenki napról-napra él, innen inkább csak menekülnének nem pedig ide költöznének az emberek..

A párom vállalt egy másodállást, plusz maszekol én meg már visszamentem dolgozni, szóval úgy döntöttünk belevágunk! :)

2013. ápr. 13. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!