Április 21-én kéne megjönnie. Mikor tesztelhetek? Első éles próbálkozás, első baba,33 vagyok.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 23:52
11/17 anonim válasza:
Szia. 4-es vagyok :) meg nem mertem tesztelni :) talan hnap v hnap utan :) semmi mensire utalo tunetem nincs, kozben icipicit gorcsolok de ez el is mulik, tul nyugodt vagyok ;) tobbieknel mizujs? Tunet? Kozerzet? :)
12/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy lehetnek-e már tünetek,ezért mindent figyelek magamon..
De gőzöm sincsen,hogy mi mit jelent?!
Mivel a tabit is nemrég hagytam el,ezért nem tudom,hogy mensis jelek vagy beágyazódás vagy mik a jeleim?!
Tabi alatt pontos 28 napos ciklusaim voltak,semmi fájdalom,csak a fejem fáj mindig előtte pár nappal,meg miután elmúlt...
Muszáj leszek megvárni a 21-ét!
Az is lehet,hogy tabi abbahagyása miatt nem is ekkorra (nem) várom...
Ki tudja?!
Mindenesetre a petefészkeim felváltva fájnak,görcsölgetnek.
Ez mit jelenthet?
2013. ápr. 18. 13:18
13/17 anonim válasza:
A legelején, az első hetekben mindenféle alhasi fájdalom szokott lenni, ha terhes vagy.
14/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Tesztelt már vki?
Úgy izgulok :)
2013. ápr. 19. 09:35
15/17 A kérdező kommentje:
Alhasi fájdalom van folyamatosan nálam...
2013. ápr. 19. 09:36
16/17 anonim válasza:
Nekem is a petefészkeimnél görcsölget,mensi előtt nem szokott és a szokásos mensit megelőző erős folyásom sem jelentkezett még na meg a hiszti se :P ! Még én se merek tesztelni!
17/17 anonim válasza:
Ki tesztelt már? Én ma reggel egy szép pozitívat! Nagyon boldog vagyok :) 3 év várakozás után végre sikerűlt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!