Ket ev probalkozas, inszem utan elso baba, ferjem ramnezett, jon a masodik?
Masok is voltak igy? Eveket kuzdottunk, hogy legyen babank, rendszeres boges, letargia minden honapban, mikor megjott...egy veteles..es most, egyszer nem vedekeztunk, mondvan, ugyse jon a baba olyan konnyen, kesett es pozit teszteltem! Annyi ilyen tortenetet hallottam mar, nektek is van?
Ma megyek dokihoz, drukkoljatok, hogy lassunk szivhangot!
Barátnőmnek az első baba 3,5 év után jött össze inszeminációval, aztán mikor megszületett, rá 7 hónapra természetes úton megfogant a kistesó. :)
Sikersztorik.
Drukkolok neked is!
Nekünk is hasonlóan volt. Háromszor vetéltem el 2 éven belül,aztán 4 évig semmi,inszemmel lett a kislányunk 6 év után.
Aztán már nem foglalkoztunk a dologgal,örültünk a kicsinek,eszünkbe nem jutott védekezni,úgyse jön össze alapon,még szoptattam is ráadásul,fel se tűnhetett hogy nem jött meg,rosszulléteket a kialvatlanságra fogtam,mire észbekaptam,már 17.hétben jártam....alig 1 év van a két picur között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!