Végre megtörtént? Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Pár napja fáj a petefékszem,szúródik,szédülök is,van kicsi hányingerem és a szám keserű ízű és tompán fáj a fejem,más tünet nincs.Nem védekezünk már 6 hónapja,de eddig semmi,vagy csak beképzelem ?:( 25/N2009. szept. 22. 20:12
41/45 A kérdező kommentje:
Szia 20:28-as!
csak 1 tesztet csináltál? csinálj a reggeli vizeletből,az a tutibb,azért még megy a drukk :)
2009. okt. 9. 18:40
42/45 anonim válasza:
szia!nem! csináltam már korábban kettőt is még a múlt héten, de nem mutatott semmi kétest, egyértelműen negatív lett. majd a jövőhéten tesztelek, megírom mindenképp mi van! köszi mindenkinek a drukkolást!!puszi
43/45 anonim válasza:
Írtam,hogy naívok vagytok...igazam lett.
44/45 anonim válasza:
sziasztok! én vagyok a 20:28 as. sajna ma megjött, úgyhogy ez a hónap is elszállt. vasárnap lesz a szülinapom, csodálatos ajándék lett volna erre tessék :-(de kitartás mindenkinek!!!
kedves utolsó: reménykedni azért még szabad, ugye?????????
45/45 A kérdező kommentje:
20:28-as sajnálom :(
de majd a kövi a hónap ;)
Boldog Szülinapot kívánok Neked :)
azért még írhatok ha van valami,jól össze gyűltünk :)
2009. okt. 15. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!