Megtörtént Veletek, hogy negatív volt a tesz még is terhes tüneteitekvoltak és késett a mensesetek?
Nem értem ezt az egészet...4.napja késik a menstruációm,18.-án(ekkorra nem vártam),sokszor úgy éreztem,hhogy na most jött meg,de nem.Kb 5 napja néha rámtör az émejgés,a melleim bedagadva,és érzékeny lettem az illatokra.(Pl.:parfüm).20.-án este és 21.-én reggel teszteltem,negatív lett....Nem értem!!!!Okozhat ilyen tüneteket hormonzavar????
Segítsetek légyszi!Reménykedjek még,hogy baba van?
Köszi a válaszotokat!!!
Szerintem még reménykedhetsz.
Én viszont nem tudom, hogy mennyire bízzak, ha csak extra halvány negatív tesztet tudok produkálni nemvárt után 1 héttel...és nekem még pici vérzésem is volt múlthét csütörtökön...és kedden 5 mm-es nyálkahártyát láttak. Úgyhogy én is nagyon aggódom, velem mi van.
Köszi a biztató szavakat!!!Én is erre gondolok,ebben reménykedek,hogy a ciklusom második felében volt a megtermékenyülés!Várok hétfőig,ha addig sem jön meg(adja Isten) tesztelek!!!Akkor már tutinak kellene lennie,ugye?
10:46-os válaszoló!
Az mit jelent,hogy extra halvány negatív a teszted???Milyen nevű tesztel teszteltél?
Gratulálok a kicsihez!!!!!!!!
Igen ez az érzés nálam is fennt állt!18.-án(amikorra nem vártam)volt a legerősebb.Egésznap a mosdóba rohangáltam,hogy"na most jött meg".Aztán még másnap és harmadnap is így volt.Csak ez a negatív teszt...elvette a reményeim nagy részét...
10:46-os vagyok:
One Minute a teszt neve. De ott a 2. csík az 100%! És rózsaszín! Én már csak attól félek, hogy ez nem-e száradási csík...
Viszont vannak tüneteim is, feszít néha a hasam bizonyos helyzetekből és tompa szúrás érzetem van a méhemnél és kicsit fáj a derekam is. Én teljesen meg vagyok győződve róla, hogy ott a baba. Már csak azon aggódom, hogy ott is maradjon.
Hát ha ez a halvány csík + a tünetek tényleg a babától vannak, akkor én most lehetek olyan 5 hetes körüli. Fejem is fáj néha (pl. most is), pedig nem szokott rám jellemző lenni.
Egyre több a furcsaság ami gyanakvásra ad okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!