Lehet-e terhes a barátnőm azok után hogy termál vízben "telelőttem"? Tabblettát nem szed, de miután megtörtént kifolyt belöle egy gél állapotban az egész.
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 11:19
1/10 A kérdező kommentje:
Anynival szeretném kiegészíteni hogy ez 3 napra történt arra, hogy elmúlt a vérzése. Köszönöm előre is a segítségeteke!
2009. okt. 31. 11:21
2/10 anonim válasza:
Már nem is volt meg neki és ha jól értem nem is szakítottátok meg a dolgot.
Hát igen jó eséllyel pályáztok most egy babára.
3/10 anonim válasza:
Igen minden esély megvan rá,főleg menszesz után.Még ha ki is folyt belőle annyi bent maradhat ami elég hozzá.
4/10 anonim válasza:
A nagy meleg egyébként csak az éppen termelődő vagy érett spermiumoknak árt, amik már megértek, kifejlődtek, nem sok kárt tesz bennük.
5/10 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam hogy vízben életképtelenné válnak a spermiumok ez nem igaz akkor?
2009. okt. 31. 11:39
6/10 anonim válasza:
Akkor, ha vizbe kerülnek, nem akkor, ha vizben csináljátok.
7/10 anonim válasza:
Hát nagy esély van a babára. Remélem örültök majd neki.
9/10 anonim válasza:
Bocsi, de TERMÁL VÍZBEN???? Nyilvános helyen? :-( És a többi ember? Ott úszkált előttük utána? Háááttt.... :S
10/10 anonim válasza:
Undorítóak vagytok. Te mit szólnál, ha más g*cijében kellene fürödnöd? Gratulálok a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!