Ki nem várja 15. -e környékére?
Sziasztok! Én nem mikorra várom pontosan 10-15 között. Együtt érzek a 3. hozzászólóval, nekem is voltak nagyon enyhe fájások de menszesz sehol, kisebb nagyobb szúrádokat éreztem kb két napja.
Mi a hónapban kb 2-3 naponta voltunk együtt, de pontosan nem tudom mikor volt peteérésem.
Volt 4-5 hónapja egy nagyon rossz ciklusom azóta nem nagyon tudom, érzem hogy mi zajlik le bennem :(
Mi lassan 2 éve próbálkozunk a családunk már nagyon szeretne egy pici unokát, remélem nem csak nekem hanem mindenkinek sikeres lesz a hónapja :)
Sziasztok!
Csatlakoznék én is :-)
14-re nem várom , én 2 napja érzek az alhasamban enyhe sajgós fájdalmat és furcsa, olyan fémes ízt a számban..nem tudom,valaki érez/érzett ilyet. Remélem baba lesz a dologban :-) és nektek is drukkolok!
11-ES szerintem nyugodtan tesztelhetsz! :) Mikorra kellett volna megjönnie?
Kedves utolsó, a enyhe fájdogálás nekem is meg van, meg az állandóan ennék valamit érzés, de ez már kb 1.5 hete van tehát biztos nem a lehetséges baba miatt.
Nekem 15 re nem kéne megjönnie. Majd meglátjuk ez a hónap kinek sikerül!
Sziasztok!
Valakivel történt valami azóta?
Nálan még mindig semmi, bár elgyengültem és a mai nap teszteltem egy negatívat :-( hátha alapon...annyit lehet olvasni hogy a nemvárt elött/napján már mutathatja a 2 csíkot. Remélem csak korán teszteltem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!