Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11 hetes kismamák ti híztatok...

11 hetes kismamák ti híztatok már? Ha igen, mennyit?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 11:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

7-es, sokszor hallottam ilyet, hogy csak a 12. hetin derult ki...

En eddig 1-1,5 kg hiztam, amit kesz csodakent ertekelek. Terhesseg elott mar regota nem ettem kenyeret, tesztat, cukrot, hogy tudjam tartani a sulyom, munka, heti 3 sport es sok joves-menes mellett. Sajnos nekem az elso pillanattol fogva fekudnom kell, vagyis mar 7. hete. 0,0 a mozgas, csak wc-re kelhetek fel, heti 1x elmegyek vizsgalatra. Korabban sokat emelyegtem, mar nem jellemzo, de akkor csak az segitet, ha ettem. Kezdettol jo etvagyam van, es meg is eszem, ami eszembe jut, sok tesztat... Persze en azert latom, hogy hiztam, megha a merleg nem is olyan drasztikus. Lehet viszont, hogy az izomzatom sorvadt a fekvestol, igy mar nem olyan veszes a fenyes a helyzet. A hasam dudorodik, de sztem ez csak a puffadas. 2 hete nagyon nehezen tudok wc-re menni, pedig sok activiat eszek, mar a laevolacot is probalgatom, de igy is. Nekem most ez a legkellemetlenebb resze... Elso babas, 11 hetes. :-)

2013. ápr. 10. 14:06
 12/15 anonim ***** válasza:

7 es vagyok ne riogassatok :( Nem nagyon van segítségünk fogalmam sincs mit kezdenék ikrekkel a 2 gyerkőc mellé :((

Egyébként én is olvastam-hallottam ilyet hogy a 6-7 hetes uhn csak egyik babát látták és a 12 hetesen derült ki hogy bizony 2-en vannak...

Pont vmelyik nap tettem fel egy kérdést hogy iszonyú nagy a hasam annak ellenére hogy még csak 11-hét pár nap (és terhesség előtt sem voltam pocakosabb típus nekem a fenekem meg a combomra megy a felesleg ha megy).

Zavartalan panaszmentes hónapokat mindenkinek:)

2013. ápr. 10. 14:34
 13/15 anonim ***** válasza:
7-es, akkor az egy babara drukkolunk. Irj majd! Ugy tudom, tobbedik terhessegnel hamar es nagy poci lesz, mert a szalagok mar egyszer (ketszer) kinyultak... No stress! ;-)
2013. ápr. 10. 14:48
 14/15 anonim ***** válasza:
10 hetes vagyok,de eddig még nem híztam!
2013. ápr. 10. 14:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, én már 16 hetes vagyok, eddig 2-3kg jött fel, cicre fenékre és a comb felső részére:))

Tipikus csajos hízás, mint kiderült jogos a feltêtelezés kislányom lesz:)

2013. ápr. 10. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!