180cm körüli kismamák, hány kilóval kezdtétek a terhességet és mennyit híztatok? Sikerült leadni?
75-el kezdtem, és 12 hetes vagyok, így még nem nagyon híztam.
Kíváncsi vagyok mennyi jön fel. Elég széles a csípőm!
az elsővel 65tel kezdtem és 77lett a vége, a másodikkal 62vel kezdtem(10hónapos volt a fiam akkor), 74voltam szülésnél, 4hónappal a szülés után 65kg voltam, és 62-65között ingadozok.
Első terhességem 16héten mindennapos kismama-pocakkal látszott, a második terhességnél szeptember végén szóltunk, hogy jön az unoka, és lepadlóztak, amikor mondtuk, jan elején érkezik.
178 cm vagyok, első terhességemet sajnos túlsúlyosan kezdtem 78 kilóról indultam (én nem vagyok vastag csontú úgyhogy az ideális súlyom 68 kg lenne kb.) és 95 el szültem a kisfiamat aki 3200 gramm volt viszont ennek a plusz 17 kilónak nagy része víz volt mert 1 héttel szülés után már 78 kg voltam újra.
A második babámmal 74 kg val lettem terhes, nem vizesedtem 88 kgval mentem szülni, a babám ebből 4400 gramm volt.
A harmadik babámmal 74 kg val lettem terhes de az eső 16 hétben fogytam 4 kilót olyan rosszul voltam. Végül 83 kg val mentem szülni. Szoptatás alatt sajnos feljött pár kiló de azóta már leadtam. Mozgással, diétával tartom a 68 kilót.
4. vagyok azt kihagytam mikor látszott az elsőnél még 22 hetesen is csak úgy néztem ki mint aki hízott hasam nem volt csak a derekam lett olyan egybeszabott. Igazán terhes hasam olyan 26.héttől volt.
A másodiknál és hamradiknál már elég hamar látszott 16 hetesen biztos.
szia! te mennyit híztál eddig? hányadik hétnél jársz?
én a 19.héten vagyok. 66-ról indultam, s most 70 kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!