Túlsúlyos Anyukák/Kismamák, mennyit híztatok a 30. hétre és utána mennyit még? Milyen súllyal született a babátok?
Én 90 kiló vagyok most,és félek attól,hogy óriási súllyal fog születni a babám.Első baba lesz,és félek,hogy lesz vagy 4 kilós vagy még több és majd össze-vissza fogok repedni-szakadni vele :(
Holnap töltöm a 30. hetet és már 11,5 kilót híztam.Mennyire számíthatok még hízás terén?
Nem vagyok kövér, de túlsúllyal kezdtem a várandósságot.
Végül összesen 7 kg jött fel, le is ment mind szüléskor és a lányom kereken 3 kg-al született gátvédelemmel, könnyedén.
Szia!
A lányommal 3,5 éve 98 kg-mal estem teherbe, 112-vel szültem és kb. 106-tal jöttem ki a kórházból. Ja, 5. hónaptól híztam csak. Tavaly fogytam, de sajnos visszajöttek a kilók. Most ismét babát várok:-) 106-tal kezdtem, most vagyok 17 hetes és már 7 kg-t híztam:-( Nagyon nem örülök ennek a túlsúlynak! Viszont ne aggódj! A kislányom 2,7 kg-mal született makk egészségesen, nagyon szűk voltam, de mégis sikerült a gátvédelem. Szóval nincs összefüggés a mi, és a babánk súlya között.
Ne görcsölj semmin, majd lefogysz a szoptatás után!
Boldog babavárást kívánok!:-)
Köszönöm mindenkinek a válaszát :)
Innentől kezdve jobban odafigyelek az étkezésre,mert nem szeretnék már 2 kilótól többet felszedni.
Hát remélem,hogy nem lesz egy nagy baba..nem tudom,hogy mennyire igaz az,hogy a baba születési súlyánál az anya születési súlyát kell figyelembe venni,tehát azt akarom kinyögni,hogy általában annyival születnek mint amennyivel az anyukájuk született.Én 3200g-al születtem és 52 cm-el.Remélem a kisfiam sem lesz sokkal nagyobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!