Kisfiút szeretnénk! Hüvelyzuhany?
Sziasztok, előre is bocsi, ha kicsit hosszú lesz! :)
Nagyon nagyon kisfiút szeretnénk.
A különböző tippek mellett azt is olvastam, hogy ha kisfiút szeretnénk, lúgosítani kell a szervezeted. És hogy szódabikarbóna is lúgosít, és érdemes szódabikarbónával hüvelyzuhanyt végezni az aktus előtt. Ez mennyire igaz, valaki próbálta már? Elvileg 1 evőkanál szódabikarbónát kell fél liter vízben oldani, és ezután fél órán belül meg kell történnie a dolognak.
Egyéb praktikákat is olvastam a zuhanytól függetlenül, például sok húst fogyasztani, sósabb ételek, sok zöldség, elvileg a paradicsom is jó lúgosító. Ezen kívül, hogy a peteérés napján "kell" csinálni ha fiút szeretnénk, valamint minél mélyebb behatolással pl. hátulról, majd utána hasra feküdni. Elvileg a köhögés elleni szirup is segíthet, mert vékonyítja a méh nyálkahártyáját??
Szeretném ha leginkább olyanok írnának, akik kipróbálták, leginkább a hüvelyöblögetést, és be is vált, valamint akik szintén ki akarják a közeljövőben próbálni ezt a módszert! Egyéb kommenteket, ötleteket is szívesen olvasok! :)
Leendő anyukák akik kisfiút szeretnének, csatlakozzatok! :)
Nekem is van már egy lányom, de ha második is lány lesz akkor mi van! 2 csodás lány boldog anyukája leszek!
Felesleges a praktikák! Mi sok hülyeséget kipróbáltunk hogy egyáltalán sikerüljön a baba.
Inkább annak örülj, ha hamar sikerül a teherbeesés!
9 hkm
ez azért nem semmi hüvely zuhany ?szódabikarbóna?na ez nekem magas,a teherbe esés sem rajtad áll akkor szerinted a neme? a gyermek Isten Áldása ha fiú ha lány szeretni kell:)
érthető h kisfiút szeretnél,de ezt praktikákkal??:))))
Szia! Mivel nem húszévesen válalltunk gyereket, csak egyet terveztünk, a párom meg nagyon kisfiút akart, ezért sokat keresgéltünk a neten, végül rátaláltunk erre: alombaba.hu. Vettünk egy nagy levegőt, megrendeltük tőlük az Álombaba Programot ( a párom akarta) és bejött! Végigcsináltuk a nekem készített javaslatokat és egy gyönyörű fiacskám született. Én személy szerint javaslom neked is, mert csak temészetes módszereket használ, egyáltalán nem veszélyes.
Sok sikert és boldogságot majd a picihez, puszi Irén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!