Kisfiút szeretnék. Szerintetek beválik ha a ciklus.hu-n nézem mikor van fiús nap?
Én nem hiszek benne.
Peteérés napján legyetek együtt,tuti fiú lesz.
15 hónapos kisfiú anyukája
A párom kórházban dolgozik és ahány császár van és megkérdezem mi lett mindig azt mondja hogy fiú.Szerintem sokkal több fiú születik mint lányt.(mi lányt szeretnénk.
Legyetek minél többet együtt ovu környékén és aznap.
8 éve a fiam mindennapos szeretkezésekből fogant, volt hogy napi 4-szer is:-)
Akkor még nem tudtam hogy a sűrű szeretkezés sem jó mindig:-)
Köszi a válaszokat!Elsőnek küldeném!
Merre laksz hátha?:)
A második válaszolónak küldöm!
Igen a ciklus.hu-n is ezt irják próbálom úgy csinálni.Köszike.
Esetleg megpróbálhatod a Jónás naptárt is,bár az sem mindig biztos.Amit itt leírtak az mind jó módszer.Szerintem ez amúgy év függő is vagy hónap függő.Valamikor több lány valamikor több fiú fogan.
És itt van még egy kis tipp:
-a közösülés az ovu napján vagy a lehető legközelebb eső időszakban történjen.
-az ejakuláció a hüvelyben magasan,a méhnyak alkalikus nyákjának védelmében történjen.
-megfontolandó a hüvely kémhatását lúgosító zselék használata.
Ettől függetlenül még mindig azt mondom ez nem szentírás.
Mind két nemre fel kell készülnöd és örülnöd kell.Nem tudom,hogy van e már gyereked,nekem még nincs ezért teljesen mindegy milyen nemű lesz.A többediknél megértem hogy akinek fia van lányt szeretne akinek lánya az pedig fordítva.A lényeg azonban hogy legyen:))))Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!