Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kisfiút szeretnék. Szerintetek...

Kisfiút szeretnék. Szerintetek beválik ha a ciklus.hu-n nézem mikor van fiús nap?

Figyelt kérdés
Első babánkat szeretnénk.Volt egy abortuszom 4éve és még nem jött össze igaz még csak egy hónap telt el.Kisfiút szeretnék ha van ötlet lehet-e ezt befolyásolni szívesen fogadom?A ciklus .hut szoktam nézni az működik?
2011. jan. 21. 11:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Én Bp.-en lakom,gyere hozzánk...nekünk 2 fiunk van,a férjemnek szintén egy fiú testvére,Neki szintén 2 fia van...mi-így harmadjára-kislányra gyúrunk.Igaz,csak tavaszra terveztük,de tegnap a férjem elég heves volt,és nem vigyáztunk(én nem bánom).Majd kiderül,hogy mi lesz,mert elvileg holnap kezdődik az ovum(szabályos,28 napos ciklusaim vannak).
2011. jan. 21. 16:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja,és még valamit!Egy nőgyógyász azt mondta,hogy a tervezett terhesség előtt 2-3 hónappal naponta 1 kalcium tablettát szedsz a fiú,ha 1 magnéziumot a kislány fogantatását segíted elő...
2011. jan. 21. 16:52
 13/16 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!!További boldog kismama időszakot utána pedig jó babázást.
2011. jan. 21. 18:33
 14/16 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak!

Végül is már nincs olyan messze a tavasz egy kicsit korábban nem lenne baj:)De úgy látom te sem bánod.Sok sikert remélem sikerül a lány!Majd ha tudod milyen nemű lesz írj!Ja és küld erre is fiút:):)

2011. jan. 21. 18:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Köszi,Nektek is hasonló jókat kívánok!
2011. jan. 22. 17:10
 16/16 anonim válasza:

mi pont peteérés napján voltunk együtt reggel is és este is, és az uh szerint fiú lesz:)))

legközelebb lányt szeretnénk:)))

2011. aug. 18. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!